Hama

€ 22,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 312
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Hama USB Bluetooth adapter

Met deze topklasse adapter is zonder moeite van elk apparaat met een USB 2.0 poort een Bluetoothapparaat te maken. Het toestel heeft een zeer groot bereik van 100 m. Werkt met USB standaard 2.0 en Bluetooth versie 4.0. Zeer laag energieverbruik. 128-bit AES-codering voor een gegarandeerde veilige verbinding tussen de apparaten. Let er wel op dat je één van de volgende besturingssystemen hebt: Windows 10, 8.1, 8 of 7. De gebruikte Bluetooth versie 4.0 is overigens achterwaarts compatibel met de versies 3.0, 2.1, 2.0 en 1.2. Wil je ook van jouw apparaat snel en eenvoudig een betrouwbaar Bluetoothapparaat maken, kies de Hama USB Bluetooth adapter.

Klein apparaatje, prima prestaties

Ingestoken in bijvoorbeeld je laptop is de Hama USB Bluetooth adapter nauwelijks zichtbaar. Wat betreft specificaties is juist het tegengestelde het geval. De dataoverdracht snelheid is 3 Mbit/s, de Class 1 kwalificatie duidt op een maximum bereik van maar liefst 100 m. EDR staat voor “Enhanced Data Rate”, wat aangeeft dat de adapter zeer geschikt is voor audiostreaming, wireless speakers, headsets, handsfree systemen etc. Bij al deze snelle data overdracht zorgt de 128-bit AES-codering voor veilige verbindingen bij een zeer laag energieverbruik.

Draadloze verbindingen

Voor het maken van draadloze verbindingen op korte(re) afstand is Bluetooth een veel gebruikte manier. Als alternatief voor infraroodverbinding of kabelverbinding, vooral gebruikt door mobiele apparaten als smartphones, smartwatches, autoradio’s, tablets etc. Deze technologie maakt gebruik van een 2,4 GHz-2,485 GHz radioverbinding. Deze frequentieband is bijna overal vrij te gebruiken. Bij het leggen van draadloze verbindingen tussen apparaten wordt een netwerk gevormd. De data verzonden door één Bluetoothapparaat kunnen door één maar ook door meerdere apparaten ontvangen worden. Wist je overigens dat de Bluetoothtechnologie in 1994 door de Nederlander Jaap Haartsen bij zijn werkgever Ericsson ontwikkeld is?

Specificaties
Meer over Hama (Productcode: 14911477187.7303)
 Bereik
100 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Merk
Hama
 Snelheid
3 Mbit/s
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links