Goobay

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter blauw

De Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter blauw heeft meerdere voordelen als je hem gebruikt met een draadloze koptelefoon. Het enige dat je hoeft te doen is de magnetische stekker in te pluggen op de hoofdtelefoon. Deze kun je vervolgens gewoon laten zitten. Het is zo’n smalle plug, dat je geen last zult hebben van een uitstekend onderdeel. Normaal gesproken moet je bij micro USB aansluitingen altijd even kijken of je de stekker goed om hebt, voordat je hem in de USB-poort wilt pluggen. Dat is hiermee verleden tijd, aangezien de connector al in de koptelefoon zit. Je kunt simpelweg het snoer in de buurt van de connector houden en hij zoekt zelf de aansluiting door de magnetische aantrekkingskracht. Dus ook als er minder licht is, zal door de magneet de connectie eenvoudig plaatsvinden door het snoer ertegen aan te houden.

Minder kans op schade

Naast het gebruiksgemak is deze magnetische connector van Goobay ook nog eens beter voor zowel bekabeling als USB-ingang. Als je de magnetische connector gewoon in het toestel laat zitten, dan voorkomt deze plug dat stof zich kan ophopen in de USB-poort. Als we kijken naar de slijtage van zowel de ingangspoort als de stekker, dan zal deze minimaal zijn. Juist door de plug ingestoken te laten, ontstaat er vrijwel geen slijtage. Je hoeft niet nu niet keer op keer de connector in te steken en los te koppelen van de poort. Bedenk daarnaast dat er situaties zijn dat je snel moet vertrekken of vergeet dat je jouw draadloze koptelefoon nog hebt gekoppeld aan de kabel. Als je dan jouw koptelefoon wilt meenemen terwijl die nog aan het snoertje hangt, kan de stekker of poort beschadigd raken door de spanning die ontstaat, maar het kan net zo goed zijn dat je de hoofdtelefoon door de spanning uit jouw handen wordt gerukt en valt. Dit gebeurt niet met deze Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter blauw, omdat deze loslaat als er enige spanning ontstaat.

Laden en dataoverdracht

Moet je de koptelefoon opladen, dan verbind je de kabel met gemak via het magnetische veld van snoer plus connector. De kabel heeft een oplaadsnelheid van 2.4A. Wil je de bekabeling ook gebruiken om data over te hevelen, dan is dit snoer er ook erg geschikt voor aangezien hij een overdrachtssnelheid van 480 Mbps heeft. Deze kabel heeft een minieme kans beschadigd te raken, omdat deze nooit kan blijven haken aan het ingeplugde apparaat, zoals de draadloze koptelefoon. Mocht er spanning ontstaan, dan schiet de kabel vanzelf los. Zo heb je op de lange termijn plezier van zowel de kabel als jouw draadloze koptelefoon.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 9148380464.7303)
 Kleur
Blauw
 Kabellengte
1.2 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Magnetische connector
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links