Goobay

€ 6,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 259
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€6,99Aantal 2-9€6,82Aantal 10 en meer€6,57
Payment methods

Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter zwart

Muziek luisteren met een ruime bewegingsvrijheid. Dat kan tegenwoordig met draadloze koptelefoons. Geen last van bekabeling die in de weg zit of in het ergste geval in de knoop raakt. Met een bereik van gemiddeld 10 tot 20 meter kun je dus in vrijheid door de kamer bewegen. Enige nadeel is dat je de draadloze hoofdtelefoon ook moet opladen. Daarbij komt de Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter zwart van pas. Een kabel die aan beide uiteinden gebruikmaakt van easy USB. Geen gedoe meer met het aansluiten in de verkeerde richting. Past nu altijd.

Easy micro USB

Voor de meeste draadloze koptelefoons komt deze Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter zwart goed van pas. Je hoeft niet meer te kijken of je de micro aansluiting wel op de juiste manier aansluit. Gewoon erin pluggen en klaar. Officieel is de term voor deze aansluiting micro USB-B, omdat er ook nog een A-variant bestaat. Echter wordt de A-variant zo weinig gebruikt, dat je deze kunt verwaarlozen. De aansluiting lijkt heel veel op het nieuwe USB-C, waarbij deze laatste aan de zijkant rondingen heeft terwijl de easy micro variant puntige zijkanten bezit.

Dual easy

Dit is erg handig om in jouw draadloze koptelefoon te steken. Juist omdat je niet meer hoeft te friemelen of je wel de juiste zijde gebruikt. Hij past altijd, welke zijde je ook gebruikt. Ook is easy USB-A aan boord. Dat maakt deze kabel in zijn geheel dual easy USB. Het maakt dus ook niet meer uit hoe je de connector insteekt. Met deze kabel heb je dus geen omkijken meer naar de insteekwijze. Dat scheelt een hoop zoekwerk aan de koptelefoon, maar zeker ook aan de USB-A ingang, bijvoorbeeld aan de achterkant van jouw computer.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 14931063833.7303)
 Kleur
Zwart
 Kabellengte
0.5 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Easy USB
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links