Goobay

€ 7,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 215
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€7,99Aantal 2-9€7,79Aantal 10 en meer€7,51
Payment methods

Goobay Easy USB laadkabel 1 meter zwart

Als je met alle bewegingsvrijheid intens naar jouw muziek wilt luisteren en daarbij niemand wilt storen, dan kun je dat het beste doen met een draadloze koptelefoon. Geen gedoe meer met lange kabels die alleen maar in de weg zitten en in de knoop kunnen raken. Enige dat je hoeft te doen is de hoofdtelefoon op te laden als de accu leeg is. Dat kan gemakkelijk met een Goobay Easy USB laadkabel 1 meter zwart. Deze kabel is voorzien van een micro USB aansluiting en heeft de eigenschap van de nieuwe USB-V aansluiting: met beide zijden aan te sluiten. Niet meer controleren dus of je de stekker wel goed in jouw hoofdtelefoon steekt.

Connector

De standaard micro USB stekker heeft aan de ene zijde een platte kant, de andere zijde heeft een ronding. Hierdoor paste deze stekker altijd maar op een manier. Je moest dus altijd goed kijken hoe je de connector in de poort moest steken. Of je probeerde gewoon, waarbij je vaker net op de verkeerde manier wilde aansluiten. Dat is nu verleden tijd. Deze Goobay Easy USB laadkabel 1 meter zwart heeft easy micro USB. Dat betekent dat de connector op beide manier in te steken is. Hij past altijd. Je hoeft dus niet meer te friemelen met de connector, waardoor eventuele schade zou kunnen ontstaan aan de stekker of de ingang. Door deze handige eigenschap plug je de stekker dus altijd op de juiste wijze in jouw hoofdtelefoon.

Varianten

De easy variant lijkt dus qua functionaliteit, maar ook qua vorm veel op type C. Echter zijn deze niet hetzelfde, dus kun je ze niet door elkaar gebruiken. Deze vergissing kun je niet maken met de USB A-variant, aangezien deze connector een stuk groter is. Dit is de meest standaard aansluiting gedurende enkele jaren. Bij deze oplaadkabel is de connector ook een dubbelzijdige variant, dus een easy USB-A connector. Met deze stekker kun je dus ook gewoon de kabel in de apparatuur of adapter steken zodat via de kabel de draadloze koptelefoon wordt voorzien van stroom. Deze kabel van Goobay gebruik je bijvoorbeeld voor het opladen van jouw hoofdtelefoon. Dit opladen gebeurt met een snelheid van 480 Mbit/s.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 14718254413.7303)
 Kleur
Zwart
 Kabellengte
1 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Easy USB
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links