Goobay USB laadkabel 1 meter zwart

Met een draadloze koptelefoon heb je alle bewegingsvrijheid. Niet alleen omdat deze draadloos is, maar het bereik zelf is vaker ook tussen de 10 en 20 meter. Je kunt rondlopen terwijl je luistert naar jouw favoriete band of een populaire DJ. Totdat het geluid in een keer wegvalt. De accu van de hoofdtelefoon is leeg. Dan zul je hem aan de kabel moeten leggen om op te laden. Ben je jouw originele oplaadkabel kwijt of is deze beschadigd? Koop dan bij ons een Goobay USB laadkabel 1 meter zwart. Hiermee kun je erop vertrouwen dat jouw hoofdtelefoon in no time weer is opgeladen, zodat jij weer kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Connectoren

De Goobay USB laadkabel 1 meter zwart is een kabel die aan de ene kant is voorzien van USB-A en de andere kant van micro-USB. De meeste draadloze koptelefoons zijn ook voorzien van een micro-USB aansluiting. De zijde van de kabel waar de USB-A aan zit, kun je aansluiten op bijvoorbeeld een computer. Handig als je toch al bezig bent op jouw computer of laptop. Let wel op dat aan de computer of laptop stroom onttrokken wordt. Zo zal de accu van dit apparaat ook sneller leeg zijn als je de hoofdtelefoon hieraan oplaadt. Als je op de USB-A aansluiting een adapter plaatst, dan kun je ook gebruikmaken van een stopcontact. Dat is wel een stuk gemakkelijker dan dat je een computer of laptop moet aanzetten om de draadloze koptelefoon op te laden.

Adapter

De meeste draadloze koptelefoons zijn voorzien van een micro USB ingang, zodat je de draadloze koptelefoon kunt opladen met een kabel. Als je eenmaal deze kabel hebt, dan ben je dus beperkt in de mogelijkheden omtrent kabelingangen op een hoofdtelefoon. Je hoeft je niet te laten tegenhouden door deze beperking. Stel dat jouw huidige draadloze koptelefoon kapot zou gaan, dan hoef jij je niet alleen maar te oriënteren op een koptelefoon met micro aansluiting. Dan kun je beter een ander kabeltje kopen. Maar je kunt ook een verloopstekkertje kopen: een micro USB naar USB-C adapter. Hierdoor kun je jouw huidige kabel blijven gebruiken, ook al zou je in de toekomst een hoofdtelefoon met bijvoorbeeld USB-C ingang aanschaffen.

Over Goobay

Goobay is een Duits merk dat valt onder het bedrijf Wentronic. Onder Wentronic vallen meerdere merken zoals Clicktronic, HP, Strontium en Cabstone. Dit familiebedrijf is wereldwijd actief en heeft zo’n 300 medewerkers in dienst. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf actief in de elektronicamarkt. Dat ze verstand hebben van zaken en kwaliteit leveren mag dan wel duidelijk zijn. Ook door de hoeveelheid merknamen dat Wentronic onder zich heeft, kun je opmaken dat het bedrijf een divers aanbod heeft qua merken en ook qua producten. De Goobay kabels vallen daar ook onder, waardoor jij dus zonder zorgen jouw draadloze koptelefoon kunt opladen.

  
Meer over de Goobay (ProductID: 13007636208.7303)
 Kleur
Zwart
 Kabellengte
1 m
 Merk
Goobay
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links