Goobay USB laadkabel 1 meter wit

Witte budget USB aansluitkabel USB A naar USB Micro B, USB 2.0 (High Speed) gespecificeerd. Bij uitstek geschikt voor het opladen van draadloze koptelefoons, tablets, smartphones, speakers en veel digitale camera’s. De gunstige prijs verraadt al dat er niet op technische hoogstandjes als ferrietkernen en vergulde connectoren gerekend moet worden, voor de functie van een kabel om te laden zijn deze zaken echter minder van belang. Gebruik je de bekabeling ook voor data transport, houd er dan rekening mee dat met name de afscherming niet optimaal is. Wil je gewoon een degelijke solide laadkabel, dan biedt de Goobay USB laadkabel 1 meter wit zeer veel waar voor zijn geld en de kabel doet precies wat hij moet doen.

Goed genoeg is ook voldoende

Het is een heel actueel thema, snelheden en storingsgevoeligheid van kabels. Als je alle ontwikkelingen leest zou je denken dat alleen de meest exclusieve en dus dure high tech kabels goed genoeg zijn. Dit is echter volledige nonsens. Voor eenvoudige voedingsdoeleinden is het echt niet nodig high-spec bekabeling te gebruiken. Een eenvoudige maar degelijke kabel als de Goobay USB laadkabel 1 meter wit voldoet hier ook prima. Wil je de bekabeling ook voor veeleisende data overdracht doeleinden gebruiken, dan kan de investering in een duurdere kabel lonen. Dit is alleen van belang als er kans is op storing en als grote afstanden overbrugd moeten worden.

Geschikt voor de meest gebruikte toepassingen

Bij veel compacte en mobiele apparaten vindt de voeding plaats via een USB A – micro USB B kabel. Smartphones, koptelefoons, fototoestellen etc. veel werken met een micro USB B aansluiting. Aan de kant van de voedingsadapter is dan de USB A aansluiting te vinden. Heb je nog een lader/adapter nodig, kijk dan eens op een andere Dutchdo site: Adapters.nl, hier vind je een veelheid aan adapters in de nodige uitvoeringen. Natuurlijk is hier ook dit merk rijkelijk vertegenwoordigd, zo kun je zelf een goed functionerend en degelijk laadsysteem samenstellen. Zoals het dit merk betaamt is het zeer zeker niet nodig diep in de beurs te tasten.

Waar voor je geld

De titel is treffend voor het merk Goobay, de budgetlijn van een groot Duits bedrijf in elektronica en accessoires. Deze wereldspeler laat met dit merk zien dat prijsgunstig en “Deutsche Gründlichkeit” wel degelijk samengaan. Omdat het merk zo’n goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft, is het in onze shop goed vertegenwoordigd. Wil je hulp bij de keuze van je Goobay USB laadkabel of een ander product uit onze shop, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met advies over de juiste bekabeling.

  
Meer over de Goobay (ProductID: 12281060738.7303)
 Kleur
Wit
 Kabellengte
1 m
 Merk
Goobay
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links