USB Bluetooth adapter Delock

Niets is zo onhandig om altijd maar met kabels te werken als je verbinding wilt maken tussen elektronische apparatuur. Dan komt een Bluetoothverbinding goed van pas. Met deze draadloze verbinding koppel je met gemak twee pc’s of maak je een verbinding tussen een computer en een laptop, tablet of smartphone. Ondersteunt jouw computer geen Bluetooth? Dan komt de USB Bluetooth adapter Delock goed van pas. In een handomdraai is jouw elektronische apparatuur compatibel met Bluetooth versie 3.0. Met deze adapter kunt je op een energiezuinige manier een draadloze verbinding tot stand brengen.

Eigenschappen

Deze USB Bluetooth adapter Delock is door zijn Bluetoothversie 3.0 zuinig in gebruik. Zo wordt de accu van jouw laptop niet langzaam maar zeker leeg getrokken. Deze adapter is geschikt voor besturingssystemen als Windows XP t/m 7, Mac OS X 10.5 en Linux 2.6. Het is een compacte adapter die ingeplugd slechts 7 millimeter uitsteekt. Hierdoor kun je deze adapter gewoon in jouw laptop laten steken. Met een bereik van 10 meter hoef je niet continu rondom jouw laptop te hangen, maar kun je bijvoorbeeld ergens anders in de ruimte werkzaamheden verrichten. De overdrachtssnelheid is 3 Mbps. Hiermee kun je met gemak muziek streamen via jouw draadloze koptelefoon of muziek, foto’s of andersoortige bestanden overzetten van het ene naar het andere elektronische apparaat. Deze adapter is voorzien van standaard USB 2.0. Let wel op dat je deze adapter niet kunt gebruiken op een USB 3.0-poort.

Bluetooth

Bluetooth is oorspronkelijk uitgevonden door de Nederlander Jaap Haartsen. Hoewel het dus als Nederlandse uitvinding gezien mag worden, ligt het patent in handen van het Zweedse bedrijf Ericsson. Jaap Haartsen ontwikkelde de techniek in 1994 toen hij nog in dienst was van dit Zweedse bedrijf. Aangezien hij de uitvinding dus creëerde in de baas zijn tijd, kon hij verder geen rechten eraan ontlenen. Financieel heeft hij er zelf weinig aan gehad, maar naamsbekendheid des te meer. Bluetooth wordt nu wereldwijd gebruikt en is een van de grotere technische uitvindingen. Niet voor niets staat Haartsen naast Ford, Edison en de gebroeders Wright als uitvinder. In 2005 is Haartsen zelfs opgenomen in de Amerikaanse Hall of Fame van uitvinders.

Delock

Met het merk Delock zit je qua IT hardware altijd goed. Delock is een vertrouwde leverancier aan de industrie, maar zeker ook aan consumenten. Het merk heeft een breed assortiment aan elektronische producten die altijd up-to-date zijn met de laatste techniekontwikkelingen. Zo weet je zeker dat je altijd het nieuwste van het nieuwste hebt op het gebied van elektronica. Van adapters tot kabels, met Delock haal je gegarandeerd kwaliteit in huis.

  
Meer over de Delock (ProductID: 12727785248.7303)
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
3.0
 Merk
Delock
 Snelheid
3 Mbit/s
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links