Logitech koptelefoons

Een Logitech koptelefoon maakt het jou mogelijk om optimaal van jouw favoriete muziek te genieten. Optimaal gemak ook, omdat de Logitech koptelefoons in assortiment allemaal draadloos zijn. Wanneer je een Logitech koptelefoon kopen gaat, dan kun je hem natuurlijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Chatten, gamen, noem maar op. Wel heeft elke activiteit consequenties voor de juiste keuze van een bepaald type koptelefoon. Wij zetten de voordelen én de mogelijkheden voor je op een rijtje.

De voordelen van draadloos gebruik van een Logitech koptelefoon

Bijna elke Logitech koptelefoon kan draadloos gebruikt worden. Met andere woorden: je kunt jezelf losmaken van bijvoorbeeld je computer, laptop of ander apparaat. Met een bereik van soms tot zelfs wel twaalf meter kun je dus ook verschillende dingen tegelijk doen. Een bekabelde verbinding die jou beperkt in je bewegingsvrijheid is dus verleden tijd. De draadloze verbinding maakt binnen enkele seconden na het inpluggen direct verbinding. Het contact tussen een Logistech headset wireless en jouw tablet, smartphone of laptop komt tot stand met behulp van Bluetooth. Bluetooth is een handig alternatief voor een kabelverbinding en maakt gebruik van een radioverbinding. Met het netwerkje dat hiermee tot stand komt kunnen twee apparaten met elkaar worden verbonden. Een Logitech koptelefoon draadloos staat jou dus toe om met behulp van deze verbinding de audiobron op afstand te beluisteren. Dat is in veel situaties een handige feature, naast vele andere voordelen van deze koptelefoons.

Een Logitech koptelefoon: ideaal voor fervente gamers

Het gebruik van een Logitech koptelefoon blijft niet beperkt tot alleen het luisteren van muziek. Wist je namelijk dat de headphone ook erg geschikt is voor gamers? Goed nieuws dus, als jij jezelf tot die categorie rekent. Het feit dat een gamer een goede headset nodig heeft behoeft geen uitleg. Vanwege de hoge kwaliteit en de zeer nauwkeurige weergave van geluiden helpt een Logitech koptelefoon jou met het verbeteren van je gameprestaties. Behalve aan de audiokwaliteit moet je hierbij ook denken aan bijvoorbeeld surround sound en de kwaliteit van de ingebouwde microfoon. Logitech staat al jarenlang bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit én goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets blijft het merk dan ook onverminderd populair. Met een Logitech headset gaming kun je erop rekenen dat de audio helder en vlekkeloos wordt weergegeven. Een helder stereogeluid is tijdens het gamen namelijk een absolute vereiste, net als een paar andere kenmerken die we hierna uit de doeken doen.

Logitech koptelefoon: on-ear of over-ear?

Een voor vele kopers belangrijke afweging, is of ze een Logitech koptelefoon met een on-ear of over-ear functie willen. Het verschil kun je eigenlijk al uit de naam afleiden. Kies je een Logitech koptelefoon met een on ear functie? Dan rusten de kussens van de koptelefoon op je oren en sluiten ze deze niet helemaal af. Hierdoor kun je nog steeds omgevingsgeluiden horen. Kies je daarentegen voor een over-ear uitvoering, dan sluit je je oren als het ware wel helemaal af. Dit heeft twee voordelen. De eerste is dat het geluid van buitenaf niet goed te horen is en je bijvoorbeeld op openbare plekken geen overlast kunt veroorzaken. Je muziek of andere audio ontsnapt ook niet per ongeluk, zodat je anderen niet stoort. Deze laatste variant is trouwens ook makkelijker mee te nemen als je buitenshuis bent. Hij is namelijk, in tegenstelling tot de over-ear koptelefoon, gemakkelijker op te bergen. Soms zijn ze inklapbaar of anderszins zeer transportabel.

Andere kenmerken

De Logitech headset wireless zorgt er niet alleen voor dat je draadloos en dus letterlijk grenzeloos kunt luisteren. Een Logitech koptelefoon bluetooth verzekert je ook nog eens van urenlang luisterplezier. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een Logitech koptelefoon met zes uur accutijd. Dat is al een flinke tijd. Maar daar houdt het niet bij op. Een Logitech koptelefoon met tien uur luistertijd doet er nog eens een flinke schep bovenop. Een lange luistertijd is vooral prettig als je je koptelefoon vaak buitenshuis gebruikt. Even snel opladen is thuis een fluitje van een cent. Maar op school, kantoor of onderweg is het toch net een stukje onhandiger. Behalve dat heeft het merk ook verschillende varianten met volumeregeling. Met de volumeknop die dan bevestigd is aan de Logitech koptelefoon zelf is het harder en zachter zetten van bijvoorbeeld je muziek zo gebeurd.

Over het merk

Logitech is al sinds jaar en dag een gevestigde naam. Het van origine Zwitserse bedrijf produceert een verscheidenheid aan hardware-artikelen. De inmiddels bijna veertig jaar oude onderneming levert artikelen van topkwaliteit af. Bovendien werkt men er voortdurend aan nieuwe, innovatieve ideeën. Om zo te kunnen voldoen aan de zich voortdurend ontwikkelende levensstijl en dus ook veranderende behoeften van de gebruiker. Deze hoge kwaliteit kun je dus ook verwachten van een Logitech koptelefoon. Een Logitech koptelefoon wordt namelijk ontworpen met de actieve levensstijl van de moderne mens in het achterhoofd. Behalve het heldere geluid dat hij biedt, is hij ook nog eens lichtgewicht. Want als je urenlang chat of muziek luistert, moet dat natuurlijk wel comfortabel kunnen. Een Logitech koptelefoon drukt dus niet zwaar op je oren of je hoofd in het algemeen. Dus of je nu onderweg of binnenshuis bent, met een Logitech koptelefoon ben je verzekerd van kwaliteit én comfort.

Vragen en advies

Op onze website lees je bij elke Logitech koptelefoon de exacte specificaties. Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze Logitech koptelefoon of Logitech gaming headset? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links