Rode koptelefoons

Met een draadloze rode koptelefoon maak je de keuze voor een hip kleurtje in plaats van het standaard zwart of grijs. Behalve de kleur kun je hier direct de opties selecteren die je graag terugziet op je nieuwe draadloze headset. Vroeger was een argument dat draadloos minder goed geluid gaf. Gelukkig is de techniek de afgelopen jaren flink verbeterd. Je zult niet of nauwelijks meer verschil merken tussen draadloos of bedraad. We hebben dan ook een divers aanbod met rode headsets voor je.

Welk type rode koptelefoon aanschaffen?

Je hebt een keuze gemaakt voor een draadloze rode koptelefoon. Nu mag je nog een keuze maken tussen de verschillende modellen. Je kan bijvoorbeeld een on-ear, over-ear of in-ear systeem aanschaffen. Een in-ear rode wordt vooral gebruikt door sporters. Het nadeel is dat ze wat minder comfortabel zitten bij lang gebruik. De on-ear worden over het hoofd heengedragen met een beugel. On-ear zit vaak erg comfortabel en laat omgevingsgeluiden minder snel door. Doordat de oorschelp op je oor rust krijg je minder snel last van gevoelige oren. Bij over-ear vallen de schelpen echt over je oren heen. Je wordt hiermee volledig afgesloten van de buitenwereld. Handig als je in een drukke trein zit en naar je favoriete muziek wilt luisteren. Het voordeel is dat de kussens vaak extra comfortabel aanvoelen. Je krijgt daardoor minder snel last van gevoelige oren.

Koptelefoon rood tijdens het sporten

Wil je graag naar muziek luisteren tijdens het sporten? Het advies is om te kiezen voor in-ear oortjes. Deze blijven namelijk beter zitten tijdens het sporten en laten omgevingsgeluiden door. De meeste oortjes worden geleverd met losse earbuds. Met de earbuds maak je de oortjes op maat van je oren. Ze vallen zo niet uit tijdens het sporten. Wil je toch nog extra ondersteuning? Met een bone conduction loopt er een kleine band langs je achterhoofd en blijven de oortjes rond je oorschelp zitten. Deze haakjes voorkomen dat de oortjes snel uit je oren vallen tijdens het sporten. De rode koptelefoon met bone conduction is vaak draadloos. Je kan via Bluetooth je headset verbinden met je smartphone. Tijdens het hardlopen kan je via de knoppen je muziek bedienen zonder je telefoon uit je zak te halen. Als je graag buiten sport is het handig om te checken of het toestel waterdicht is. Je hoeft zo niet bang te zijn voor een regenbui tijdens het hardlopen.

Veilig gebruikmaken van een audioset

Als je een rode koptelefoon aanschaft is het belangrijk om na te denken over je veiligheid. Vaak zijn we op zoek naar het beste geluid en een comfortabel gevoel tijdens het muziek luisteren. Alleen dit is niet altijd de beste keuze in het verkeer. Als je hem op de fiets gebruikt met noise cancelling en een over-ear model hoor je het verkeer niet aankomen. Doordat je het verkeer niet hoort aankomen loop je het risico op ongelukken. Dit is niet alleen op de fiets, maar ook te voet of in de auto. Als je in de auto naar je muziek luistert via een over ear model hoor je bijvoorbeeld de sirenes van de politie of ambulance niet aankomen. Dit zorgt al snel voor gevaarlijke situaties in het verkeer. Denk van tevoren goed na over de situaties waarin je hem gaat gebruiken. Als je laptop of ander afspeelapparaat geen Bluetooth connectie heeft werkt draadloos niet. Gelukkig zijn hier oplossingen voor zoals een losse Bluetooth connector. Je kan de Bluetooth connector aansluiten op de USB aansluiting van je laptop.

Extra mogelijkheden en advies

In ons menu kan je functies selecteren, bijvoorbeeld op noise cancelling. Dit is een knop waarmee je omgevingsgeluiden uit kan zetten. Handig als je in een drukke trein naar je favoriete muziek wilt luisteren. Een andere optie is surround sound. Dit is ideaal als je aan het gamen bent. Je hoort de tegenstander vooraf duidelijk aankomen. Een uitvoering met surround sound kan ook handig zijn als je in stilte films wilt kijken. Door je hoofdtelefoon met je tv te verbinden kijk je in Dolby Surround naar je favoriete actiefilm. Uiteraard moet je televisie wel Dolby Surround ondersteunen om dit geluid door te geven aan je headset. Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze rode koptelefoon kopen? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links