Goobay

€ 6,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 702
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€6,99Aantal 2-9€6,82Aantal 10 en meer€6,57
Payment methods

Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter wit

Een draadloze koptelefoon is erg handig om muziek te luisteren zonder dat je andere mensen ermee stoort. Geen gedoe meer met kabeltjes die in de weg zitten of in de knoop raken. Alleen moet je de draadloze koptelefoon wel zo nu en dan opladen. Dan komt er een kabeltje bij kijken. Kies dan de Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter wit. Deze kabel is lang genoeg om even jouw koptelefoon aan op te laden. Dit kabeltje heeft dual easy USB. Dat betekent dat je niet meer hoeft te friemelen om de kabel op de juiste wijze in de apparatuur te steken.

Connectoren

De meeste draadloze koptelefoons zijn voorzien van een micro USB-B ingang. Deze variant is aan de ene zijde vlak, aan de andere zijde meer rond. Hierdoor kun je normaal gesproken de connector op maar één manier aansluiten. Dit was vaker met de nodige frustraties een gefriemel om de stekker in te pluggen. Met deze kabel is dat verleden tijd. Deze connector kan op in beide richtingen ingeplugd worden. Dat bespaart tijd, maar ook ergernissen. Hierdoor hoef vooraf je niet meer te kijken of je de connector goed om hebt, want hij pas altijd. De easy micro variant lijkt trouwens veel op de nieuwe USB-C. Echter zijn de zijkant van de C connector rond en zijn deze zijkanten bij easy micro USB puntig. Probeer dus niet deze connectoren niet door elkaar te gebruiken.

Dual Easy

Het is dus erg handig dat je niet meer hoeft te friemelen om de micro USB connector in de draadloze koptelefoon te krijgen. Hierdoor heb je de connectie sneller gemaakt en is er vrijwel geen kans op beschadigingen van de stekker dan wel de poort zelf. Het fijne aan de Goobay Easy USB laadkabel 0.5 meter wit is dat deze ook een variant A stekker heeft. Dus ook als je de kabel wilt verbinden met een adapter, laptop of PC zul je geen gedoe meer hebben. Gewoon insteken, zonder te hoeven kijken welke kant past. Tel daarbij op de overdrachtssnelheid van 480 Mbit/s en je hebt een ideale verbindingskabel.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 14718232504.7303)
 Kleur
Wit
 Kabellengte
0.5 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Easy USB
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links