Goobay

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay Easy USB laadkabel 1 meter wit

Met een draadloze koptelefoon naar jouw favoriete muziek luisteren heeft meerdere voordelen. Zo heb jijzelf geen last van kabels die in de weg zitten of in de knoop kunnen raken. Waar je met een draadloze koptelefoon wel op moet letten is de accu. Deze moet na een bepaalde tijd opgeladen worden, afhankelijk van de frequentie van jouw gebruik. De enige kabel die je dus nodig hebt is een oplaadkabel. Koop dan de Goobay Easy USB laadkabel 1 meter wit. Hiermee heb je voldoende lengte aan kabel om de hoofdtelefoon op te laden.

Poort en connector

De meeste draadloze koptelefoons hebben een micro USB-poort. Hierbij moet je altijd goed kijken hoe je deze connector aansluit op de betreffende ingang. Dit is met deze Goobay Easy USB laadkabel 1 meter wit niet meer nodig. Hoe je de connector ook draait, hij past altijd in de poort, mits dit de micro-variant is. Deze connector lijkt veel op USB type C, maar in plaats van ronde heeft deze stekker puntige zijkanten. Het friemelen met connectoren in ingangen is vanaf nu dus verleden tijd. Zo voorkom je ook schade aan zowel de connector als de poort. Altijd de juiste connectie met jouw hoofdtelefoon.

Ook dubbelzijdig

Het voordeel van deze oplaadkabel van Goobay is de easy micro USB. USB-A, de meest gebruikte aansluiting, maakt bij deze kabel ook gebruik van easy USB. Dus zowel de micro- als de A-connector kun je met beide zijden aansluiten, zonder eerst te hoeven kijken of je de connector wel goed om er in steekt. Nu wordt het opladen van jouw hoofdtelefoon wel heel gemakkelijk. Zonder gedoe verbind je jouw draadloze koptelefoon via de oplaadkabel aan een adapter, computer of laptop. Vooral handig als je bijvoorbeeld aan de achterzijde van jouw computer moet zijn om de oplaadkabel in een vrije poort te steken. Deze kabel van Goobay heeft dual easy functionaliteit. Beide connectoren sluit je eenvoudig aan op jouw koptelefoon en andere elektronische apparatuur. Je laadt jouw draadloze koptelefoon op met een snelheid van 480 Mbit/s.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 14718225201.7303)
 Kleur
Wit
 Kabellengte
1 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Easy USB
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links