Goobay

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter wit

Heb je een draadloze koptelefoon, dan zul je deze om de zo veel tijd moeten opladen. Daarvoor heb je een snoer nodig dat verbinding maakt tussen jouw draadloze koptelefoon en de adapter, computer of andersoortige USB-aansluiting. Door vaak een stekker in en uit een USB-poort te halen, kan er op den duur beschadiging ontstaan. Beschadiging kan ook optreden als je de hoofdtelefoon aan het opladen bent en over de bekabeling struikelt. De kans op beschadiging van de kabel of koptelefoon is dan erg groot. Dat is verleden tijd met de Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter wit. Met deze kabel laad je eenvoudig op, kun je dataoverdracht doen en heb je de kans op beschadigingen geminimaliseerd.

Magnetische connector: geen puzzelwerk meer

Er zitten meerdere voordelen aan deze oplaadkabel van Goobay. Zo hoef je niet meer elke keer te friemelen met de stekker en de aansluitpoort. Je stopt de losse stekker eenmalig in jouw draadloze koptelefoon en laat hem daar gewoon in. Zo heeft de plug ook nog eens een stofwerende functie. Deze connector steekt vrijwel niet uit, waardoor je met de plug niet ergens achter kan blijven haken Als je de hoofdtelefoon dan wilt opladen, hoef je alleen maar de kabel in de buurt van de connector te houden. De magneet doet de rest. Dus geen puzzelwerk meer met de connector en de ingangspoort. Ook als het wat donkerder is, vindt het snoer vanzelf zijn weg naar de connector door de magnetische velden van het plugje.

Robuust en functioneel

Met de Goobay USB kabel met magnetische connector 1.2 meter wit heb je, naast het gebruiksgemak, ook minder kans op schade dan met reguliere kabels. Stel je voor dat je vergeten bent dat je de draadloze koptelefoon hebt aangesloten aan een kabel. Je kijkt op de klok, ziet dat je te laat gaat komen en in jouw haast pak je de draadloze koptelefoon en rent naar buiten.Ook de slijtage aan de stekker en de poort door het inpluggen en uittrekken van het snoer is verleden tijd. Deze bekabeling laadt de hoofdtelefoon op met een snelheid van 2.4A. Maar naast de oplaadfunctie kun je dit snoer met magnetische stekker ook gebruiken als datakabel. Razendsnel foto’s, video’s, muziek of andersoortige bestanden overhevelen van of naar jouw smartphone of computer. Het kan allemaal met een overdrachtssnelheid van 480 Mbps. Een multifunctionele bekabeling met magnetische eigenschappen.

Specificaties
Meer over Goobay (Productcode: 14678226670.7303)
 Kabellengte
1.2 m
 Merk
Goobay
 Eigenschappen
Magnetische connector
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links