Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Elite 800

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Turtle Beach Elite 800

Je kunt de Bluetooth draadloze koptelefoon Turtle Beach Elite 800 gebruiken op je PS4 Pro, PS4 of PS3 maar ook dankzij Bluetooth op je smartphone of tablet. Opladen doe je de headset met een magnetische oplaadstandaard. Dus je hebt niks meer te maken met slecht elektrisch contact. De accu gaat maar liefst 10 uur mee. Maar voorgaande maakt de headset nog niet elitewaardig, dat komt pas door de innovaties als Superhuman Hearing, Dynamic Chat Boost en Mic Monitoring. Plus 100% storingsvrij draadloos gamen.

Gaming: meer plezier met nieuwe technologieën

Zorg dat je de tegenstanders altijd een stap voor blijft door de SuperHuman Hearing technologie, waarbij je werkelijk alle nog zo zachte geluiden hoort. Voetstappen van je vijanden, geluiden wanneer ze hun wapens herladen of de in aantocht zijnde voertuigen met vijandelijke versterkingen. Bij multiplayer games heeft de combinatie van de Dynamic Chat Boost en Mic Monitoring tactisch voordeel, omdat je het volume van het geluid van de chat kunt splitsen van dat van de game, en omdat je je eigen stem goed kunt horen. Hierdoor hoef je niet meer te schreeuwen en hoor je elkaar beter.

DTS en ANC

Er is niks zo ergerlijk als dat de verbinding wegvalt. Daarom is de 100% draadloos feature een verademing. Door de intelligente frequentieverspringing is er altijd wel een frequentie die vrij is en waarop geen stoorzender zit. Ook de gamebeleving wordt met de draadloze koptelefoon Turtle Beach Elite 800 naar een nieuw niveau getild. DTS en ANC zijn hierbij de kernwoorden. DTS staat voor Digital Theatre System en zorgt voor surround sound, je zit er echt middenin! ANC staat voor Active Noise Cancelling en hiermee wordt de altijd aanwezige achtergrondruis grotendeels weggedrukt. Al deze zaken staan garant voor een optimale spelbeleving met de hoofdtelefoon.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Elite 800 (Productcode: 15187698556.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Surround
 Audiokanalen
7.1
 Kleur
Zwart
 Bereik
9 m
 Luistertijd
15 h
 Merk
Turtle Beach
 Eigenschappen
Gaming koptelefoon, Magnetische connector, Volumeregeling
 Platform
Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita
 Toepassing
Gaming
 Type
Elite 800
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links