Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Ear Force Stealth 450

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 450

Als je games speelt, wil je natuurlijk de ultieme game-ervaring hebben. Koop dan een draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 450. Deze over ear hoofdtelefoon sluit volledig over jouw oren, waardoor je niet afgeleid kunt raken door omgevingsgeluiden. Voorzien van een microfoon is dit de ideale gamingheadset om samen met jouw medespelers elkaar in te lichten over de beste strategie en te kunnen praten in het heetst van de strijd tijdens de online game. Profiteer met deze Turtle Beach koptelefoon 15 uur lang van gamegeluiden, dit in de meest optimale kwaliteit die nodig is om een ultieme spelervaring te hebben.

Audio

Geniet met de draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 450 van een 7.1 surroundgeluid. Met de 50 mm speakers krijg jij de gamegeluiden binnen zoals ze bedoeld zijn. Door de Superhuman Hearing hoor je jouw vijanden al voordat ze in zicht zijn. Hierdoor heb je altijd een streepje voor in de online strijd. Door de draadloze USB-zender krijg je loepzuiver de game- en chatgeluiden binnen. Je hebt de bewegingsvrijheid van 9 meter, waarbij je met een volle accu wel 15 uur gebruikstijd hebt. Tel daarbij op de DTS surround sound-modi, een microfoonmonitor, vier audiopresets en een verwijderbare staafmicrofoon met uiterste gevoeligheid en je hebt een hoofdtelefoon om trots op te zijn en waarmee je vele jaren vooruit kunt.

Waarom een Turtle Beach hoofdtelefoon?

Het is niet voor niets dat veel gamers kiezen voor het merk Turtle Beach als het gaat om koptelefoons. Bij deze fabrikant geloven ze dat het geluid tijdens een game de helft van de totale ervaring bezit. Hoe beter het geluid, hoe beter jouw game skills. Turtle Beach zet allereerst alles in op geluid, maar heeft daarnaast ook volledige aandacht voor het draagcomfort en de functionaliteit van een gamingheadset. Keer op keer weet het merk innovatieve en baanbrekende functies te introduceren op het gebied van audioaccessoires voor de game-industrie.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Ear Force Stealth 450 (Productcode: 14857639471.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
USB Stick
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
7.1
 Kleur
Zwart
 Bereik
9 m
 Luistertijd
15 h
 Merk
Turtle Beach
 Eigenschappen
Gaming koptelefoon, Met microfoon
 Platform
Mac, PC
 Toepassing
Gaming, Standaard
 Type
Ear Force Stealth 450
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links