Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Ear Force Stealth 420X+

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 420X+

De draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 420X+ is een speciaal voor stealth games ontwikkelde headset. Naast de standaard active noise cancelling en Digital Theatre System (DTS) surround technologie bezit het apparaat de superhuman hearing functie waarmee je werkelijk alles hoort: voetstappen van de vijand, wanneer andere players hun wapens herladen en het naderen van voertuigen met vijandelijke versterkingen. Je kunt met deze hoofdtelefoon de geluidsniveaus in een multiplayergame tussen de chats met je medestrijders enerzijds en dat van de game anderzijds afzonderlijk regelen.

Comfort: een gamer kan niet zonder

Gaming sessies zijn volhoudersessies, een paar uur vliegen voorbij zonder dat de speler het merkt. Als je dan al die tijd continu een set speakers op je oren hebt, dan wil je niet na een paar uur last van je oren krijgen. Comfort kan dan zelfs een tactisch voordeel zijn. Maar niet alleen dat, ook aan brildragers is gedacht. Voor hen is speciaal de ProSpecs functionaliteit aanwezig. De oorstukken zijn van memory foam zodat de vorm gelijk blijft. Tevens zijn ze geperforeerd, zodat er lucht kan ontwijken tijdens het dragen van de hoofdtelefoon, waardoor deze comfortabeler op het oor zit.

Nog meer innovatie

De draadloze koptelefoon Turtle Beach Ear Force Stealth 420X+ is speciaal ontwikkeld voor Xbox One. Hij is naast de voornoemde snufjes voorzien van Mic Monitoring zodat de gamers hun eigen stem kunnen horen en Bass Boost om de bas op te krikken. Een andere top feature van deze hoofdtelefoon is dat voorzien is in intelligente frequentieverspringing waardoor je draadloos kunt gamen zonder storingen. De oplaadbare batterij gaat 15 uur lang mee. Ondanks dat de hoofdtelefoon draadloos is, is hij ook bedraad als gewone headset te gebruiken op de smartphone, tablet en computer voor muziek of het voeren van telefoongesprekken.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Turtle Beach - Ear Force Stealth 420X+ (Productcode: 14239718035.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Groen, Zwart
 Bereik
9 m
 Luistertijd
15 h
 Merk
Turtle Beach
 Eigenschappen
Gaming koptelefoon, Met microfoon, Noise cancelling, Volumeregeling
 Platform
Android, iOS, Xbox One
 Toepassing
Gaming
 Type
Ear Force Stealth 420X+
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links