Draadloze koptelefoon - Over ear - Plantronics - BackBeat Sense

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Plantronics BackBeat Sense

Het hart van de Bluetooth draadloze koptelefoon Plantronics BackBeat Sense vormen de smart sensors. Deze reageren op beweging. Door de headset op te zetten kan de muziek hervat worden of een oproep beantwoord worden. door het afzetten kan de muziek tijdens het spelen worden gepauzeerd, een gesprek doorgeschakeld worden naar de telefoon of de timer geactiveerd worden voor de Deep Sleep modus. Deep Sleep is een soort van economy stand waarbij de accu tot 180 dagen kan meegaan. Die accu is herlaadbaar, maar niet verwisselbaar. Het duurt 2,5 uur om de accu maximaal op te laden. De hoofdtelefoon kan ook tot maar liefst 21 dagen in standby staan. De maximale luistertijd en spreektijd van de hoofdtelefoon bedragen 18 uur. De hoofdtelefoon is voorzien van passive noise blocking om de ruis te onderdrukken.

Een head set met software

Tracking system software kennen we al van auto’s, ook de headset kent iets dergelijks. Kun je de head phone niet vinden, dan kun je die via software laten piepen of als die buiten het Bluetooth bereik ligt (10 m) dan met de BackTrack-functie op een kaart terugvinden. Zo hoef je niet meer bang te zijn je headset kwijt te raken. Voor Android 3.0 of hoger is een batterijniveaumeter beschikbaar. Met de app Plantronics Hub die er is voor Windows, Mac, iOS en Android kun je de apparaatinstellingen wijzigen. Verder heb je een zichtbare batterijstatus, kun je de gesprekken beheren en de taal aanpassen. Standaard zijn de mededelingen/berichten in 14 talen beschikbaar. In principe hoor je achtergrondgeluiden niet, wil je die wel horen dan is er de OpenMic app.

Accessoires

Naast de koptelefoon zit er een reisetui in de doos. Ook de oplaadkabel en de luidsprekerkabel met bediening zitten erbij. De pasvorm van de headset laat zich aanpassen. De Plantronics BackBeat Sense is dan ook je vaste begeleider op pad. Een apparaat dat prettig op de oren zit en heel wat extra’s heeft die er ook toe doen. Geen snufjes die je maar af en toe gebruikt, maar techniek die het luistergenot optimaliseert en het gebruikersgemak combineert met comfort.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Plantronics - BackBeat Sense (Productcode: 14445063789.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Kleur
Bruin, Wit
 Bereik
100 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Gevoeligheid
102 dB
 Merk
Plantronics
 Eigenschappen
Multi pairing, NFC
 Toepassing
Standaard
 Type
BackBeat Sense
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links