Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Corsair VOID kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - Over ear - Corsair - VOID

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Corsair VoID Black

De draadloze koptelefoon Corsair VoID Black is een geavanceerde hoofdtelefoon die zeer geschikt is voor gaming. Deze headset is namelijk geknipt voor lange sessies. De ruime, voorgevormde oorschelpen van stof maken deze set comfortabel genoeg om urenlange gamesessies te houden. Daarbij is deze hoofdtelefoon lichtgewicht, waarmee je voorkomt dat je het liefst je headset tussen de games door even af wilt zetten. Dit vergroot het gebruiksgemak aanzienlijk. Deze VoID gaming set zit niet alleen heel comfortabel, maar staat ook garant voor geweldige prestaties. De set is uitgerust met Dolby 7.1 virtual surround sound met krachtige 50 mm speakerdrivers. Met een maximaal bereik van 12 meter kun je zelfs op 12 meter afstand van de spelcomputer en/of het beeldscherm nog steeds van het geluid genieten.

Extra’s

Achterop de rechteroorschelp van de draadloze koptelefoon Corsair VoID Black zit de CUE Control-knop. Met deze knop kun je het volume aanpassen en is het mogelijk om van EQ-presets te wisselen. Wil je liever spelen zonder Dolby 7.1, dan kun je deze functie tevens via de CUE Control-knop uitschakelen. Een andere zeer welkom technisch snufje op deze hoofdtelefoon is de InfoMic, een microfoon dus. Bovenop bevindt zich een verzameling informatieve lichtjes die de status weergeven van allerlei audio-instellingen. Hierbij kun je denken aan Dolby 7.1, EQ en mute. Je kunt tevens het Corsairlogo op het toestel laten oplichten in 16,8 miljoen kleuren. Deze verlichting is natuurlijk heel leuk en handig, maar ze verbruiken wel degelijk stroom. Met de InfoMic lichtjes aan gaat de batterij van het toestel 10 tot 12 uur mee, en zonder de lichtjes gaat het apparaat wel 16 uur mee. Je kan de lichtjes wanneer je maar wilt aan- en uitschakelen.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Corsair - VOID (Productcode: 14922789534.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
USB Stick
 Geluid
Surround
 Audiokanalen
7.1
 Kleur
Grijs, Zwart
 Luistertijd
16 h
 Gevoeligheid
107 dB
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Corsair
 Eigenschappen
Gaming koptelefoon, Met microfoon
 Platform
Linux, Mac, PC, PlayStation 4
 Speaker Diameter
50 mm
 Toepassing
Gaming
 Type
VOID
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links