Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Conceptronic Red kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - Over ear - Conceptronic - Red

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Conceptronic draadloze koptelefoon red

Draadloze koptelefoons zijn voor veel gebruikers de oplossing voor het probleem van een lange kabel die continu in de weg zit. De Conceptronic draadloze koptelefoon red is de perfecte uitvoering waarmee je vrij kunt bewegen, zowel achter je computer als wanneer je onderweg bent. Het apparaat werkt op basis van een Bluetooth verbinding waarmee je binnen no time verbinding maakt met het audioapparaat. Wanneer de verbinding eenmaal is vastgesteld kun je direct geluid ontvangen. Conceptronic staat bekend om hun duurzame (met CE logo) ICT- en mediaproducten, zo ook met dit rode model. Aan de zijkant van de draadloze hoofdtelefoon bedien je zelf eenvoudig en snel het gewenste volume. Door de hoofdband die volledig over ear is, blijft de draadloze ontvanger goed op je hoofd zitten: het lichte gewicht en de zachte materialen zorgen ervoor dat het geheel comfortabel op je hoofd en om je oren zit. Door de noise cancelling van het product ervaar je vrijwel geen geluiden van buitenaf.

Voor meerdere toepassingen

Wanneer je veel muziek luistert is de Conceptronic draadloze hoofdtelefoon red de ideale oplossing. Je kunt het apparaat voor nog meer toepassingen gebruiken: genoeg kwaliteit bijvoorbeeld voor bij het gamen én je kunt het apparaat gebruiken bij een dj-set. Omdat dit Conceptronic draadloze device maar liefst zes uur meegaat voordat je hem weer moet opladen beleef je zeer lang plezier aan het product. De zachte oorstukken aan de binnenkant van het toestel zorgen ervoor dat het comfortabel op je oren blijft zitten: de kussentjes vormen zich naar je oorschelp waardoor je zelfs na een aantal uren ongestoord muziek kunt luisteren of kunt gamen. De hoofdtelefoon is niet inklapbaar, wel gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Conceptronic - Red (Productcode: 14774275726.7303)
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Rood
 Bluetooth Versie
2.1
 Luistertijd
6 h
 Gevoeligheid
70 dB
 Merk
Conceptronic
 Toepassing
DJ, Gaming, Standaard
 Type
Red
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links