Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Conceptronic Blue kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - Over ear - Conceptronic - Blue

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Conceptronic draadloze koptelefoon blue

De goede geluidskwaliteit en het sterke vermogen maken de Conceptronic draadloze koptelefoon blue een gewild product. De frequentie van deze luidsprekers ligt tussen de 90 en 18000 Hertz. Naast de geluidsfrequentie wordt de kwaliteit van het geluid ook bepaald door de gevoeligheid. Deze term staat voor het geluidsvermogen van het toestel en wordt uitgedrukt in dB. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe meer geluid kan worden geproduceerd. De gevoeligheid is 90 dB. Je hoeft het volume dus niet hard te zetten, zodat je eventuele gehoorbeschadiging door te hard geluid kunt voorkomen. De Conceptronic draadloze koptelefoon blue is zeer geschikt om mee te gamen of muziek mee te luisteren. Sluit het bijvoorbeeld aan op de Playstation, Xbox of Nintendo en geniet van een middagje ongestoord gamen. Deze hoofdtelefoon dempt de omgevingsgeluiden bijzonder goed. Bij een hoofdtelefoon heb je vaak de keuze uit drie varianten. Dit zijn over-ear, on-ear en in-ear. Bij over-ear sluiten de oorschelpen jouw oren volledig af, terwijl oorkussens bij on-ear juist op de oren rusten. Bij in-ear draag je earbuds of oordopjes in je oren. Een over-ear uitvoering is bij uitstek geschikt voor urenlange luister- of belsessies. Het toestel heeft een luistertijd van maar liefst zes uur.

Draadloos muziek streamen met Bluetooth

Bluetooth is een belangrijke eigenschap van de Conceptronic draadloze koptelefoon blue. Het betekent dat je draadloos muziek kan streamen van smartphone of tablet naar je hoofdtelefoon. In feite is Bluetooth een klein netwerk dat een verbinding tussen meerdere apparaten tot stand brengt. Onthoud dat het gemiddelde bereik van een standaard Bluetooth verbinding ongeveer 10 meter is. Als je onderweg bent, heb je jouw smartphone altijd bij de hand dus dan is het bereik geen probleem. In huis zul je echter rekening ermee moeten houden dat na 10 meter, als jij je bijvoorbeeld begeeft in een andere ruimte, het geluid kan wegvallen. Ook door muren en andere obstakels kan de audiokwaliteit belemmerd worden. Wil je radio luisteren? In het toestel zit een ingebouwde FM-radio. Dus ook zonder externe apparatuur altijd muziek binnen handbereik, of beter gezegd oorbereik.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - Over ear - Conceptronic - Blue (Productcode: 14774283029.7303)
 Soort
Over ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Blauw
 Bluetooth Versie
2.1
 Luistertijd
6 h
 Gevoeligheid
70 dB
 Merk
Conceptronic
 Toepassing
DJ, Gaming, Standaard
 Type
Blue
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links