Draadloze koptelefoon - On ear - Technaxx - BT-X27 Grey

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Technaxx BT-X27 Grey

Deze draadloze hoofdtelefoon is zeer compact en licht van gewicht. Daarnaast drukt de on-ear hoofdtelefoon met zachte bekleding nooit op je oren, waardoor je het met gemak urenlang kunt dragen. De draadloze Technaxx BT-X27 Grey is dan ook een fantastisch product voor iedereen die graag ongestoord muziek wilt luisteren of onderweg telefoongesprekken wilt voeren. Het apparaat beschikt over een FM radio. Deze stopt meteen met spelen wanneer je een telefoontje krijgt. Natuurlijk kun je er ook je eigen muziek mee luisteren. Daarvoor dien je gebruik te maken van een Bluetooth verbinding. Het enige dat je hoeft te doen is het selecteren van de Bluetooth knop op je smartphone en het apparaat waar je het mee wilt verbinden; in dit geval de Technaxx BT-X27 Grey. Dit kwaliteitsproduct koop je ook nog eens voor een scherpe prijs via onze webshop.

Handsfree bellen tijdens het autorijden

De draadloze koptelefoon Technaxx BT-X27 Grey heeft een aantal kenmerken die het een zeer aantrekkelijk product maken. Zo hoef je dankzij de draadloze headset niet eens meer je smartphone in de hand te houden om te bellen of om muziek te luisteren. In plaats daarvan kun je gebruikmaken van een speciale microfoon. Daardoor is het ook mogelijk om te bellen tijdens het autorijden, zonder dat je een gevaar vormt in het verkeer. Tevens ondersteunt de Technaxx BT-X27 Grey diverse micro SD kaarten met een maximum van 32 GB. Je kunt bijvoorbeeld een aantal liedjes op de micro SD kaart zetten en deze in de koptelefoon plaatsen. Ook is het mogelijk om via Bluetooth nummers van je smartphone naar de Technaxx BT-X27 Grey te streamen. Een ander positief punt is dat het beschikt over een Li-Polymer batterij van 3.7 V die je eenvoudig opnieuw kunt opladen.

Wat maakt deze hoofdtelefoon zo uniek?

De Technaxx BT-X27 Grey is geschikt voor echte audioliefhebbers die veel waarde hechten aan goede geluidskwaliteit en een mooie bass. Het heeft een frequentiebereik tussen 20 en 20.000 Hz. Ondanks de vele functionaliteiten, waaronder een ingebouwde microfoon, is het toestel zeer licht van gewicht. Daardoor kunnen gebruikers het urenlang comfortabel dragen. Bovendien struikel je nooit meer over snoeren en draden. Deze draadloze hoofdtelefoon zorgt er namelijk voor dat je volledige bewegingsvrijheid hebt. Je kunt dan ook muziek luisteren waar en wanneer je maar wilt. Dankzij het on-ear model zijn je oren grotendeels afgeschermd van omgevingsgeluiden zodat je ongestoord naar je audio luistert.

Bluetooth 3.0

Dankzij de Technaxx BT-X27 Grey draadloze koptelefoon is verveling tijdens het reizen voorgoed verleden tijd. Je kunt er bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of tijdens een vliegreis muziek mee luisteren. Niet iedere medereiziger heeft natuurlijk de behoefte om met jou mee te luisteren. Dit hoeft ook niet, want je hoeft met deze hoofdtelefoon de muziek niet hard te zetten om goed geluid te krijgen. De klanken zijn helder en je krijgt een diepe bass. Ook het gebruik van Bluetooth 3.0 is een groot voordeel van dit product. Via dit kleine netwerk is het zeer eenvoudig om contact te maken tussen elektronische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan je koptelefoon en smartphone. Het verzenden van data verloopt bij versie 3.0 zeer snel. Het heeft namelijk een datasnelheid van 24 Mb per seconde, waardoor je muziek razendsnel op een ander apparaat staat.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Technaxx - BT-X27 Grey (Productcode: 14337366448.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Kleur
Grijs
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
3.0
 Gevoeligheid
95 dB
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Technaxx
 Eigenschappen
Inklapbaar, Met microfoon, Met USB aansluiting
 Toepassing
Standaard
 Type
BT-X27 Grey
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links