Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Sony Gold kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - Sony - Gold

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Sony Gold

De draadloze koptelefoon Sony Gold is een hoofdtelefoon met een minimalistisch ontwerp. Hij is gemaakt van lichtgewicht materialen en is daardoor heel comfortabel. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het ergonomische ontwerp. Dit zorgt ervoor dat je de hoofdtelefoon urenlang achter elkaar kunt dragen, zonder dat je deze het liefst even af doet. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je onderweg bent met auto, trein of vliegtuig. Dankzij de Bluetooth 4.1 versie, kom je nooit meer in de knoop met kabels. De 4.1 versie staat er bovendien om bekend om zeer snel verbinding te kunnen maken met jouw apparaat, zoals je smartphone. De ingebouwde accu gaat tot wel 24 uur mee, maar mocht de accu toch leeg raken, dan kun je met de bijgeleverde kabel van 1,2 meter nog steeds blijven luisteren. Het apparaat is met de USB-kabel eenvoudig op te laden. Het duurt 4 uur totdat hij volledig opgeladen is. Heb je niet zo veel tijd, maar wil je toch graag genieten van je headset? Laad deze dan voor 10 minuten op en je kunt 90 minuten lang muziek luisteren.

Ongestoord luisteren

Het geluid is eenvoudig te regelen op de draadloze koptelefoon Sony Gold zelf. Op de oorschelp bevindt zich namelijk touch-bediening. Dankzij de noise cancelling functie heb je geen enkele last meer van alle omgevingsgeluiden. In de app heb je toegang tot het zogeheten Smart Listening. Als je deze functie inschakelt, detecteert de app welke activiteiten je onderneemt. Ben je bijvoorbeeld aan het lopen, wachten, of reizen? Dan wordt de sterkte van de noise cancelling hierop aangepast. De headset is bovendien opvouwbaar. Heb je genoeg muziek geluisterd, dan kun je hem heel compact in je tas bewaren. Deze hoofdtelefoon is dus zeer geschikt voor mensen die graag onderweg naar muziek luisteren.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Sony - Gold (Productcode: 15095023486.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
USB Stick
 Geluid
Surround
 Audiokanalen
7.1
 Kleur
Blauw
 Bereik
10 m
 Luistertijd
8 h
 Merk
Sony
 Platform
PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita
 Toepassing
Gaming
 Type
Gold
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links