Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Razer Man OWar kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - Razer - Man OWar

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Razer Man OWar

De draadloze koptelefoon Razer Man OWar levert uitstekende audio en heeft een strak uiterlijk. De headset is voorzien van 50 mm Neodymium magneet speakerdrivers. Samen met de Dolby 7.1 virtual surround sound levert dit zuiver en hoogwaardig geluid tijdens het gamen. Door het goede, ruimtelijke geluid valt alles in het spel zeer precies te lokaliseren, waarmee de kans groot is dat je je tegenstanders te snel af zult zijn. Na één keer opladen, kun je maar liefst 14 uur onafgebroken gamen. Met deze hoofdtelefoon is het dan ook mogelijk om een ware game-marathon te houden en dit gameplezier wordt nog eens versterkt door het 12 meter draadloos bereik. Met de compacte wireless USB-adapter, of middels het standaard meegeleverde uitbreidings dock, heb je zelfs een bereik van 14 meter. Meer dan voldoende voor vrijwel alle situaties.

Design met vernuft

Opvallend is het strakke en functionele ontwerp van de draadloze koptelefoon Razer Man OWar. De oorkussens van de headset zijn vervaardigd van leer en voelen zeer comfortabel aan op de oren. Op de oorschelpen bevinden zich Quick Action Controls. Hiermee kun je eenvoudig het volume en de microfoon bijstellen of dempen terwijl je aan het gamen bent. Het is niet nodig te knoeien met bedieningselementen op het scherm, waardoor jij mogelijk je game verliest. De microfoon is uitschuifbaar verwerkt in de linkeroorschelp en voorzien van een led zodat je ziet wanneer je on air bent. Een leuk detail is de verlichting. Zo laat je de oorschelpen wel in 16,8 miljoen kleuren oplichten. Let wel dat dit de batterijduur verkort, waardoor je de headset sneller moet opladen.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Razer - Man OWar (Productcode: 14442179104.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Surround
 Audiokanalen
7.1
 Kleur
Zwart
 Gevoeligheid
112 dB
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Razer
 Eigenschappen
Gaming koptelefoon, Met microfoon, Noise cancelling
 Platform
Linux, Mac, PC, PlayStation 4
 Speaker Diameter
50 mm
 Toepassing
Gaming
 Type
Man OWar
 Vermogen
30 mW
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links