Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
König kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - König

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon König

Via de Bluetooth 4.0 connectie koppel je de draadloze koptelefoon König met vrijwel elk apparaat. De on-ear headset zit ook nog eens heerlijk comfortabel, dankzij de zachte kussens. Dit is een groot verschil met in-ear oortjes die snel gaan irriteren. Vooral als je een paar uur achter elkaar naar muziek luistert. Met de on-ear headset heb je hier totaal geen last van omdat de kussentjes zacht over je oren heen liggen. Het toestel heeft een frequentiebereik van 20 tot 20.000 HZ. De gevoeligheid van het geluid is 105 db. Je kan de hoofdtelefoon niet alleen gebruiken om audio te luisteren, maar ook om handsfree een gesprek aan te nemen. In de hoofdtelefoon zit een ingebouwde microfoon. Wil je handsfree een telefoontje aannemen? Aan de zijkant zitten bedieningsknoppen om een telefoontje aan te nemen. Via de bedieningsknoppen kan je ook muziek pauzeren of een nummer overslaan. Je hoeft zo niet eerst je telefoon erbij te pakken om deze te bedienen.

Eenvoudig op te laden met een micro-usb kabel

De draadloze koptelefoon König heeft een accuduur van 10 uur. Met een volle accu kan je dus zonder problemen een lange vlucht maken. Als je accu leeg is kan je eventueel nog via een kabel naar audio luisteren. Ons advies is om na gebruik altijd je hoofdtelefoon op te laden voor de volgende muziek-sessie. Bij de set wordt een micro-usb kabel geleverd waarmee je het apparaat weer opladen kunt. Je koppelt hem gewoon aan je laptop en tijdens het werk kun je opladen. Met een micro-usb adapter is het mogelijk om de headset op het stopcontact aan te sluiten. Binnen 2 uur is de batterij weer volledig opgeladen. Je bent zo voorbereid op de volgende reis.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - König (Productcode: 14988655291.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
5 h
 Merk
König
 Eigenschappen
Met USB aansluiting
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Standaard
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links