Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra Style kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Style

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Style

Inmiddels is het aanbod aan headphones gigantisch. Natuurlijk kun je kiezen voor een klassieke microfoon en hoofdtelefoon, althans voor pc of Mac. Voor smartphones waarvoor dit ook wel bestaat is het praktische nut toch inmiddels behoorlijk achterhaald. Bluetooth is quasi het wifi voor de korte afstand: bij smartphones tot 10 meter, bij computers tot 100 meter. De straling is uiterst gering gezien de relatief korte afstand, waarvoor geen groot vermogen noodzakelijk is. Ook de noodzaak tot opladen is geen drempel meer, omdat batterijen/accu’s in headsets lang meegaan. Continue gesprekken voeren met de duur van een complete werkdag van 8 uur of meer zijn geen uitzondering meer.

Wanneer kies je voor de draadloze koptelefoon Jabra Style

Er zijn meerdere belangrijke criteria: afstand/bereik, spreekduur, standby tijd (hoe lang kan ik de hoofdtelefoon aan laten staan zonder actief gebruik, voordat de accu leeg is), oplaadtijd (hoe snel heb ik de headset weer ‘up and running’), alleen voor spraak/telefonie of ook muziek, oordopjes of oorstukken met kussens (eventueel met kneedbare gel), inklapbaar of niet e.d. Gewicht en vorm zijn bij de draadloze koptelefoon Jabra Style net zo belangrijk. Zeker als je lange tijd en veelvuldig de headset gebruikt, gaan deze factoren zelfs een allesbepalende rol spelen. Het gewicht bedraagt slechts 10 gram en de oorstukken zijn voorzien van gel, waarmee ze aan de oorvorm aan te passen zijn. De draadloze koptelefoon Jabra Style kan zowel rechts als links gedragen worden. Dan de technische criteria: de microfoon is omni-directioneel oftewel rondom, de gesprekstijd is tot 6 uur en de stand-by tijd tot 7 dagen. De headset beschikt over een Near Field Communication (NFC) functie. Hiermee kun je sneller koppelen met bijvoorbeeld je smartphone dan via Bluetooth.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Style (Productcode: 14665979539.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Audiokanalen
1
 Kleur
Wit
 Bereik
30 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
6 h
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon, NFC
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Office
 Type
Style
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links