Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Revo

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Revo

De Bluetooth draadloze koptelefoon Jabra Revo is bedoeld voor de consumentenmarkt en meer specifiek voor hen die veel onderweg zijn. De perfecte compagnon voor smartphone of tablet. Niet alleen altijd muziek en films bij je hebben, maar ook kunnen telefoneren op een comfortabele wijze. Dat vind je terug in deze headset. De oorstukken zijn gemaakt van memory foam, traagschuim. Dat betekent dat de oorstukken steeds hun vorm behouden. De kussens van de oorstukken zijn zo comfortabel dat een speelfilm kijken geen enkel probleem is. Het totale gewicht van de headset is slechts 8 gram! Ook aan het kabelcomfort is gedacht: de kabel kan niet in de knoop raken. Vanzelfsprekend kan de hoofdband worden aangepast aan de hoofdomvang. Met de Jabra Sound app (Android en iOS) en de Dolby sound heb je een unieke soundbeleving: extra diepte.

Gebruikersgemak is zeer hoog

Een echte bijzonderheid is dat je een tweede head phone kunt aansluiten op deze Jabra Revo. Dat heet daisy chainen, een term uit de begintijd van de computers en staat voor doorlussen. Op die manier kunnen anderen meeluisteren, terwijl je samen dezelfde film bekijkt of naar dezelfde muziek luistert. De headset is inklapbaar en kan volgens tests maar liefst 10000 keer gebogen worden en 3500 maal in- en uitgeklapt worden. De kabel kan een spanning van 15 kilo uithouden. Al met al een prima product voor extreem veel gebruik. De headset bestaat uit aluminium met stalen scharnieren. Daarmee is de headphone gemaakt met het oog op duurzaamheid. De verpakking overigens ook.

Revo(lutionair)

De Bluetooth draadloze koptelefoon Jabra Revo wordt geleverd inclusief beschermtas en een 3,5 mm gevlochten kabel. Men heeft ook aan het milieu gedacht, de verpakking kan als duurzame opberging worden gebruikt. Door de 3,5 mm plug laat de headphone zich eveneens aansluiten op audioapparatuur, sound card van de computer, smartphone, tablet, laptop etc. Het is zelfs mogelijk om klassieke luidsprekers op de headphone aan te sluiten om de hoofdtelefoon dan als muziekbron te gebruiken. Hiertoe heeft de hooftelefoon twee aansluitingen. Dit verruimt het luistergenot nog meer en geeft er zelfs een extra dimensie aan. Revo(lutionair).

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Revo (Productcode: 15071989824.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Kleur
Oranje, Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Inklapbaar, NFC
 Toepassing
Standaard
 Type
Revo
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links