Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra Move Grey kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Move Grey

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Move Grey

Ben je gek op gamen en op zoek naar een goede draadloze hoofdtelefoon? Dan is de draadloze koptelefoon Jabra Move Grey het product dat je moet hebben. Het apparaat is namelijk compatibel met diverse platforms zoals Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One en Xbox One S. Natuurlijk is de Jabra Move Grey ook perfect voor het luisteren naar muziek, het bekijken van video’s en andere audiovisuele activiteiten. Voor een relatief lage prijs krijg je een kwalitatief uitstekend toestel dat je draadloos kunt gebruiken. Hiermee is bedrading die in de knoop zit of in de weg zit volledig verleden tijd. Jabra is reeds jaren een expert in het produceren van producten voor onovertroffen ervaringen omtrent geluid en muziek. Zij staan dan ook bekend om hun uitstekende headphones, oordopjes en headsets.

Wireless verbinding via Bluetooth

De draadloze koptelefoon Jabra Move Grey gebruik je door middel van een Bluetooth verbinding. Het instellen van deze verbinding is zeer eenvoudig: het enige dat je hoeft te doen is de Bluetooth functie van de headphone aan te zetten en deze via je laptop, smartphone of tablet te verbinden. Wanneer ze met elkaar verbonden zijn, kun je het apparaat direct gebruiken. Hoewel je de headphone maar liefst acht uur achter elkaar kunt gebruiken zonder op te laden, is er nog een 3.5 mm aansluiting te vinden op de headphone. Hiermee kun je de headphone met een kabel aansluiten aan een smartphone of een ander apparaat met een dergelijke aansluiting. Ook op die manier kun je gewoon geluid ontvangen.

Specificaties van Jabra Move Grey

Uiteraard zijn er nog meer redenen waarom je voor dit product van Jabra kunt kiezen. Omdat er een microfoon is ingebouwd kun je met deze hoofdtelefoon namelijk tevens kraakhelder communiceren. Dit is niet alleen handig wanneer je een fervent gamer bent, maar ook wanneer je telefoon- of videogesprekken wilt voeren met de draadloze koptelefoon Jabra Move Grey. Verder heeft het toestel een bereik van 10 meter, wat betekent dat je op 10 meter afstand van de verzender nog steeds gebruik kunt maken van de hoofdtelefoon. Het toestel beschikt niet over noise cancelling (waarmee al het geluid van buitenaf gedempt wordt) maar zorgt er wel voor dat deze geluiden minimaal zijn waardoor je optimaal kunt genieten zonder dat je voortdurend wordt gestoord.

Gemakkelijk op te bergen

Deze wireless headphone beschikt over meerdere knopjes op beide oorschelpen van de headphones. Hiermee kun je onder andere de muziek aansturen, harder of zachter zetten en inkomende oproepen aannemen. Hier vind je ook de 3.5 mm ingang en de USB-ingang voor het opladen van de hoofdtelefoon. Tot slot nog een ander groot voordeel van de draadloze koptelefoon Jabra Move Grey: door het flexibele model kun je de hoofdtelefoon eenvoudig en snel opbergen en meenemen in je rugzak of handtas. Het apparaat is hierdoor ook zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn. Tel daarbij het lichte gewicht van slechts 260 gram op en je hebt een hele compacte oplossing om overal mee naar toe te nemen in een tas, zonder gedoe en (al te veel) gesleep.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Move Grey (Productcode: 15054090171.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
8 h
 Gevoeligheid
95 dB
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Inklapbaar, Met 3.5 mm aansluiting, Met microfoon
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Speaker Diameter
40 mm
 Toepassing
Standaard
 Type
Move Grey
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links