Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra Evolve 65 kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Evolve 65

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Stereo

Heb je een serieus telefonisch gesprek, waarbij jij je moet concentreren en optimaal moet kunnen communiceren? Dan is de draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Stereo perfect voor deze situatie. Dit is een professionele headset, waarmee je je in rust kunt concentreren op een gesprek ook al is de omgeving ontzettend rumoerig. Ideaal dus voor een drukke afdeling klantenservice of andersoortige afdelingen waar veel en hard omgevingsgeluid eerder regel dan uitzondering is. Je hebt de ultieme bewegingsvrijheid door het draadloze bereik van 30 meter. Deze hoofdtelefoon van Jabra is op vele apparatuur te gebruiken, zoals gameconsoles, computers, tablets en laptops. Zo heb je een hoofdtelefoon die je kunt gebruiken voor diverse apparaten.

Eigenschappen

De draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Stereo is ideaal om te gebruiken in een drukke omgeving. Hoewel er rumoer op de achtergrond is, kun jij gewoon jouw gesprek in alle rust voeren. Je hebt ook de mogelijkheid om lekker muziek te luisteren zonder tussenkomst van omgevingsgeluiden. Als je eenmaal in gesprek bent, zorgt het indicatielampje ervoor dat collega’s zien dat jij in gesprek bent. Zo kun je dus ongestoord jouw werk doen. De midi-microfoonarm heeft een goede geluidsreductie. Dus ook jouw gesprekspartner hoort hierdoor vrijwel niet de omgevingsgeluiden, waardoor je dus een optimaal gesprek kunt voeren met jouw klant. Gedurende 10 uur kun je onafgebroken gebruikmaken van dit toestel. Moet je iets opzoeken in een dossier uit de archiefkast? Of heb je dorst en haal je koffie uit de automaat, dan is dat tijdens het gesprek geen probleem. Tot 30 meter kun je probleemloos rondlopen. Niet meer gehinderd door een beperkende aansluitkabel.

Design

Deze draadloze hoofdtelefoon van Jabra is zo ontworpen dat hij te gebruiken is als headset, maar ook als gewone koptelefoon. Voer gesprekken in top audiokwaliteit door de goede on ear uitvoering en de microfoonstaaf die beide voorzien zijn van geluidsonderdrukking. Hierdoor heb je geen last van omgevingsgeluiden tijdens een professioneel gesprek. Voer je even geen gesprek en wil je genieten van jouw muziekmoment? Dan buig je de microfoon richting hoofdband waar je hem vervolgens vast kunt klemmen. De oorschelpen zijn voorzien van kunstlederen kussentjes, waardoor je gedurende een lange tijd de hoofdtelefoon kunt ophouden zonder last te krijgen van te weinig draagcomfort. En als je de hoofdtelefoon even helemaal niet wilt gebruiken, kun je deze opbergen in de meegeleverde reisetui. Zo neem je jouw toestel overal mee naartoe.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Evolve 65 (Productcode: 14897820577.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Zwart
 Bereik
30 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
10 h
 Impedantie
32 Ω
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon, Met USB aansluiting
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Office
 Type
Evolve 65
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links