Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Evolve 65

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Mono

Wil je jouw klant te woord staan door middel van een betrouwbare headset, waarbij jij je niet volledig afsluit en dus ook nog contact hebt met jouw directe collega’s? Kies dan voor de draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Mono. Hiermee heb je de ultieme bewegingsvrijheid tot wel 30 meter, terwijl je in topkwaliteit een gesprek kunt voeren met een klant of collega op afstand. Jabra is onder andere gespecialiseerd in headsets voor professionele omgevingen in de zakelijke wereld. Met deze hoofdtelefoon krijg je draagcomfort en heb je de beste kwaliteit in huis. Deze hoofdtelefoon is bijvoorbeeld zeer geschikt op een afdeling klantenservice.

Specificaties

De draadloze koptelefoon Jabra Evolve 65 Mono is een professionele headset, ideaal om te gebruiken in een zakelijke omgeving waarbij u klantcontact heeft op afstand. De geluidsonderdrukkende technologie zorgt ervoor dat jij in rust een gesprek kunt voeren, zonder dat je last hebt van een rumoerige en open kantooromgeving. Door de mono headphone kun je alsnog deels de omgevingsgeluiden meekrijgen, maar waarbij de concentratie niet verloren gaat bij een gesprek via de headset. Met het bereik van 30 meter heb je de vrijheid om even koffie te halen of documentatie uit een kast die verderop staat te pakken. Je kunt onafgebroken 10 uur achter elkaar gebruikmaken van deze draadloze hoofdtelefoon. Door Bluetooth versie 4.1 zul je weinig tot geen last hebben van interferenties en ongestoord gesprekken kunnen voeren of muziek luisteren.

Ontwerp

Deze mono koptelefoon van Jabra heeft de nodige eigenschappen die het draagcomfort en gebruiksgemak optimaliseren. Zo is de oorschelp voorzien van een kunstlederen kussentje. Hierdoor wordt aan deze zijde het rumoer op kantoor verminderd. Daarnaast voorziet de hoofdtelefoon in noise cancelling, waardoor omgevingsgeluiden worden geminimaliseerd en jij je kunt concentreren op het gesprek. Deze headset is te gebruiken samen met een computer, tablet en smartphone en is daarbij ook nog eens geoptimaliseerd voor het programma Skype van Microsoft. Met het indicatielampje zien collega’s dat je in gesprek bent en dus niet gestoord wilt worden. Je kunt handmatig dit lampje ook aanzetten, als jij je even wilt concentreren zonder tussenkomst van collega’s. Je kunt de microfoon trouwens inklappen en vastzetten in de hoofdband, bijvoorbeeld als je gewoon naar muziek wilt luisteren.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Jabra - Evolve 65 (Productcode: 14596805523.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Kleur
Zwart
 Bereik
30 m
 Bluetooth Versie
4.1
 Luistertijd
10 h
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon
 Speaker Diameter
32 mm
 Toepassing
Office
 Type
Evolve 65
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links