Draadloze koptelefoon - On ear - Boompods - Skypods Grey

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Boompods Skypods Grey

Het bedrijf Boompods staat reeds jaren bekend om hun kwalitatief uitstekende draadloze producten. De Boompods Skypods Grey koptelefoon is een van hun vele hoogwaardige producten die je voor een scherpe prijs online kunt bestellen. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare draadloze hoofdtelefoon die je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas dan is deze uitvoering van dit merk een goede kandidaat. De stijlvolle grijze kleur zorgt voor een classy uitstraling. Omdat je de Skypods Grey snel en eenvoudig in kunt klappen kun je het apparaat prima in je tas meenemen. Hierdoor is deze draadloze uitvoering perfect voor mensen die veel onderweg zijn en die onderweg willen genieten van kwalitatief geluid. Een ander groot voordeel is dat er geen bedrading is die in de knoop kan raken of in de weg kan zitten. Extra handig voor hen die eerder wat onhandig zijn met kabels.

Plug and play via Bluetooth

De Boompods Skypods Grey is namelijk volledig draadloos. Je maakt verbinding via het gemakkelijke plug and play principe: koppelen via Bluetooth 4.0 en je kunt direct gebruikmaken van het apparaatje. Het enige dat je moet weten is hoe je een Bluetooth verbinding maakt via je smartphone, laptop, tablet of ander apparaat met Bluetooth mogelijkheden. Het geluid dat je ontvangt is altijd in stereo en wordt door Bluetooth zo geruisloos mogelijk overgebracht. Een fijn extraatje is dat de Boompods volledig geluidsdicht zijn. Dat wil zeggen dat ze geluid van buitenaf tegenhouden en je helemaal op kunt gaan in het geluid dat uit jouw hoofdtelefoon komt. Dat is ideaal wanneer je lekker naar je favoriete artiest wilt luisteren in de trein of bus!

Met 3.5 mm aansluiting

Het bijzondere van deze draadloze Grey is dat je er zelf voor kunt kiezen om de koptelefoon niet draadloos te maken. Er is namelijk een 3.5 mm audio-aansluiting aanwezig waarmee je de koptelefoon kunt verbinden met een apparaat. Dit is vooral handig wanneer je niet wilt letten op de duur van de batterij. Omdat dit product wel speciaal gemaakt is om draadloos te gebruiken is het handig om te weten dat je gemiddeld 10 uur kunt luisteren wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen. Wil je je Grey meenemen voor een lange trip? Het compleet opladen van de batterij duurt ongeveer 2,5 uur. Dit gebeurt via een USB-kabel die je geleverd krijgt bij je bestelling. Uiteraard voldoen ook andere USB kabels met dezelfde specificaties.

Kwaliteitsgeluid

Wat tot slot niet onvermeld mag blijven, is het perfecte geluid dat je te horen krijgt wanneer je de Skypods Grey gebruikt. De hoofdtelefoon beschikt over een frequentie van 50 tot 18000 Hertz en heeft een gevoeligheid van 95 dB. Ook het ontwerp is van invloed op de kwaliteit van het geluid. De zachte (nep)leren kussentjes aan de binnenkant van de hoofdtelefoon vormen zich namelijk helemaal rondom je oor, waardoor het geluid volledig kan worden overgebracht. Deze zachte kussentjes zorgen er ook voor dat je de koptelefoon uren achter elkaar kunt dragen, omdat het comfort zeer hoog is. Door de band op je hoofd blijft hij goed zitten en zal hij niet snel afvallen, een prettig kenmerk bij een draadloze koptelefoon. Op die wijze zit je niet constant de stabiliteit te checken.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Boompods - Skypods Grey (Productcode: 14281527710.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Kleur
Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Gevoeligheid
95 dB
 Merk
Boompods
 Eigenschappen
Inklapbaar, Met 3.5 mm aansluiting
 Toepassing
Standaard
 Type
Skypods Grey
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links