Draadloze koptelefoon - On ear - Boompods - Skypods Blue

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Boompods Skypods Blue

Zoek niet verder wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede hoofdtelefoon: de Boompods Skypods Blue is een handige on ear hoofdtelefoon in een opvallende blauwe kleur. Het is de ideale oplossing wanneer je onderweg bent: op de fiets of in het openbaar vervoer zul je immers geen last hebben van kabels naar de koptelefoon. Ook tijdens het gamen is dit apparaat perfect: door de ingebouwde microfoon kun je praten met je teamgenoten of tegenstanders en door het kwalitatief uitstekende geluid waan je je als het ware in de wereld van je spel. Het merk is al jaren gespecialiseerd in de productie van Bluetooth speakers en hoofdtelefoons en heeft ook met deze Blue een prachtig product neer weten te zetten binnen een toch uitstekend assortiment.

Bluetooth verbinding

Net als bij de meeste draadloze koptelefoons kun je de Boompods Skypods Blue verbinden en gebruiken via een Bluetoothverbinding. Deze verbinding breng je binnen no time tot stand omdat het werkt via het plug and play principe. Je zoekt op je tablet, je smartphone, je laptop of een ander apparaat met Bluetooth functie de koptelefoon op in de lijst van Bluetoothapparaten en je verbindt deze met elkaar. Vervolgens kun je direct genieten van je favoriete muziek. Het voordeel van deze plug and play functie is dat echt iedereen deze hoofdtelefoon kan configureren en dus gebruiken. Een verbinding via deze technologie is over het algemeen stabiel en zal ervoor zorgen dat je zonder ruis muziek kunt luisteren en ander geluid kunt ontvangen.

Goede eigenschappen

De Boompods Skypods Blue is oplaadbaar via een USB-kabel, die je altijd bij je bestelling krijgt. Volledig opladen duurt slechts ongeveer 2,5 uur. Nadat je de koptelefoon hebt opgeladen kun je maar liefst gemiddeld 10 uur muziek/geluiden luisteren via de Boompods Skypods Blue! Omdat het apparaat ook handig is voor bij het gamen of voor ander gebruik via de laptop of computer is er een 3.5 mm audio aansluiting aanwezig waarmee je zo lang als je wilt gebruik kunt maken van de hoofdtelefoon. Omdat een koptelefoon toch echt het handigste werkt zonder draad kun je dit toestel gebruiken tot ongeveer 10 meter afstand vanaf de zender. Dit is vooral fijn wanneer je onderweg bent, maar kan ook thuis een goede oplossing zijn wanneer je aan het gamen bent.

Inklapbare uitvoering

Een ander groot voordeel van deze Boompods Skypods Blue is dat je hem gemakkelijk in kunt klappen. Hierdoor is deze draadloze hoofdtelefoon perfect voor reizigers: je houdt slechts een klein bolletje over nadat je de hoofdtelefoon hebt ingeklapt. Je kunt de koptelefoon dus gemakkelijk opbergen in je rugzak of zelfs je handtas en op die manier overal mee naartoe nemen. Het ontwerp van de Blue is zo gemaakt dat je volledig comfortabel kunt luisteren: de faux leather van de kussentjes vormen zich rondom je oor voor het ultieme geluid. Ook zorgen deze kussens ervoor dat je geen geluiden van buitenaf hoort. Deze noise cancelling functie is ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de trein, bus of metro zit. Op die wijze ervaar je geen enkele hinder meer van je omgeving.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - On ear - Boompods - Skypods Blue (Productcode: 14281264802.7303)
 Soort
On ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Kleur
Blauw
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Gevoeligheid
95 dB
 Merk
Boompods
 Eigenschappen
Inklapbaar, Met 3.5 mm aansluiting, Met microfoon, Met USB aansluiting
 Toepassing
Standaard
 Type
Skypods Blue
 Vermogen
20 mW
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links