Draadloze koptelefoon - In ear - VXi - BlueParrott Point

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon VXi BlueParrott Point

Altijd bereikbaar zonder jouw werkzaamheden neer te hoeven leggen? Dat kan met de draadloze koptelefoon VXi BlueParrott Point. Met deze hoofdtelefoon heb je jouw handen vrij. Zo kun je dus gewoon doorwerken of zelfs autorijden of fietsen, zonder dat je een telefoon in handen moet hebben voor een goed telefoongesprek. Optimaal handsfree bellen in uitstekende geluidskwaliteit. Daar is deze hoofdtelefoon speciaal voor ontworpen. Zeer klein in formaat, maar zichtbaar genoeg om professioneel over te komen.

Geluidskwaliteit

Een kleine headset had voorheen altijd het nadeel dat het geluid niet optimaal was. Als je een gesprek voert met slecht geluid of veel ruis, dan heeft dat invloed op de uitkomst van het gesprek. Daarnaast kan er miscommunicatie ontstaan. Dit is verleden tijd met de draadloze koptelefoon VXi BlueParrott Point. Bij deze headset is ingezet op optimale geluidskwaliteit, zodat gesprekken zonder ruis op professionele wijze gevoerd kunnen worden. Je hebt 6 uur luistertijd, voldoende om een hele vergadering op afstand bij te wonen. In stand-by gaat hij 125 uur mee. De microfoon is voorzien van noise cancelling. Hierdoor zullen omgevingsgeluiden gedempt worden, zodat de persoon aan de andere kant alleen jouw stem hoort. Ook de speaker in deze headphone is voorzien van ruisonderdrukking tot wel 82%. Het inkomende geluid is zo zuiver mogelijk.

Draagcomfort

Uiteraard is geluid het belangrijkste element als het gaat om een headset. Maar het draagcomfort en de functionaliteiten zijn net zo belangrijk. Als de draadloze hoofdtelefoon niet lekker zit, kun je niet op jouw gemak een goed gesprek voeren. Daarom zijn er bij deze hoofdtelefoon verschillende formaten oordopjes en oorhaken meegeleverd. Ieder oor is anders, zowel de gehoorgang als de oorschelp. Met de verschillende formaten accessoires kun je zelf bepalen welk formaat het beste past. Zo kun je zelf een comfortabele pasvorm creëren. Daarbij kun je met deze headphone het volume regelen en heb je bewegingsvrijheid tot 10 meter. Als je geen gesprekken voert, kun je deze mono koptelefoon ook gebruiken om muziek te streamen of GPS te gebruiken.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - In ear - VXi - BlueParrott Point (Productcode: 14631969468.7303)
 Frequentie
20 - 2000 Hz
 Soort
In ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Kleur
Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
6 h
 Gevoeligheid
112 dB
 Impedantie
32 Ω
 Merk
VXi
 Eigenschappen
Met microfoon, Met USB aansluiting, NFC, Volumeregeling
 Toepassing
Office
 Type
BlueParrott Point
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links