Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Trust GXT 320 kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - In ear - Trust - GXT 320

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Trust GXT 320

Ben je een fanatieke online gamer en wil je continu in contact staan met jouw medespelers? Kies dan voor de draadloze koptelefoon Trust GXT 320. Deze mono headset is een lichtgewicht en zit comfortabel om jouw oor, zodat je urenlang kunt gamen. Met de persoonlijke pasvorm past deze draadloze hoofdtelefoon om ieders oor. Het ontwerp van de hoofdtelefoon is van futuristische aard, waardoor deze headset niet alleen functioneel is, maar ook nog eens fraai uitziet tijdens gamesessies.

Slim en comfortabel

Met deze hoofdtelefoon sta je continu in contact met jouw medespelers om een strategie te bedenken, zodat je de vijand(en) kunt verslaan. Deze hoofdtelefoon is te koppelen aan een Playstation, PC of smartphone. Met een accuduur van 4 uur kun je redelijk vooruit tijdens een gamesessie. Daarbij heeft deze draadloze headset van Trust een bereik van 8 meter, zodat je ook nog bewegingsvrijheid hebt en niet continu gebonden bent aan jouw stoel of bank. De rubberen oorclip en de zachte oorkussentjes zorgen ervoor dat de Trust koptelefoon comfortabel om en op jouw oor zit, zodat je langdurig gebruik hiervan kunt maken tijdens jouw online game. Via de Bluetooth functie maak je snel verbinding en de noise cancelling in de microfoon zorgt dat er zo min mogelijk ruis kan ontstaan tussen jou en jouw medespelers tijdens de cruciale communicatiemomenten in een spel.

Verbinden met apparatuur

Voordat je de draadloze koptelefoon Trust GXT 320 kunt gaan gebruiken, zul je hem eerst volledig moeten opladen met de meegeleverde USB-lader. Je zult dus eerst 3 uur geduld moeten hebben, want na dit tijdsbestek is deze koptelefoon volledig opgeladen. Druk daarna 8 seconden op het ronde knopje aan de zijkant van de headphone en hij wordt geactiveerd. Je kunt vervolgens de betreffende apparatuur verbinden met de headset. Bij een Playstation maak je gebruik van het wachtwoord. Bij een smartphone zorg je ervoor dat Bluetooth aanstaat, waarna je kunt kiezen voor het Trust-apparaat. Als je verbinding wilt maken met de PC, pas je de instellingen aan. In de handleiding staat voor elk apparaat de te nemen stappen om verbinding te maken.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - In ear - Trust - GXT 320 (Productcode: 14862926843.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
In ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Audiokanalen
1
 Kleur
Zwart
 Merk
Trust
 Eigenschappen
Met microfoon, Met USB aansluiting
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Gaming, Office
 Type
GXT 320
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links