Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra Steel kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - Steel

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Steel

De set is bestand tegen stof, vuil en water. Ergonomie en robuustheid staan centraal bij deze hoofdtelefoon. Het design is gemaakt op comfortabel en gezond verantwoord gebruik gedurende langere tijd. Dit geldt zowel voor beroepsmatig als sportief recreatief gebruik. De hoofdtelefoon is voorzien van earhooks, haakvormige oorstukken, die stevig om het oor heen geklemd zitten zonder dat het draagcomfort daaronder lijdt. Op deze wijze kun je werken of sporten zonder angst te moeten hebben dat de headphone tijdens het gesprek uit het oor valt. Om ervoor te zorgen dat je de handen vrij blijft houden, kun je met gesproken commando’s de telefoon bedienen. Hiervoor is wel Siri, Google Now of Cortana op de smartphone nodig. Eargels, flexibele kapjes, verhogen het draagcomfort omdat ze zich aanpassen aan het oor dat immers bij iedereen anders gevormd is.

Handigheidjes

De hoofdtelefoon is voorzien van diverse handige snufjes, features dus. Zo is het niet alleen mogelijk om de hoofdtelefoon draadloos via Bluetooth te verbinden met de smartphone. Als je een snellere verbinding wilt, dan kun je de headphone vóór een smartphone met NFC houden om zo in een mum van tijd contact te maken. NFC staat voor Near Field Communication en is aanwezig op wat duurdere smartphones. De headset is daarnaast voorzien van twee microfoontjes, die zodanig opgesteld zijn dat storende geluiden elkaar verregaand opheffen. In het Engels: noise cancellation. Niet alleen dat, om het blazen van de wind in de microfoon weg te filteren, kun je een bijgeleverd windzakje over de headset schuiven. Verder is de koptelefoon voorzien van automatische volumeregeling, zodat je alles op een constant geluidsniveau hoort. Tevens is er voice control, zodat de gesprekspartner je op een constant geluidsniveau hoort.

Nog meer gebruikersgemak

De draadloze koptelefoon Jabra Steel is ook qua gebruikersgemak degelijk. De set geeft vocale aankondigingen. Hierna nog enkele tijdsindicaties. De gesprekstijd is 6 uur, standby time bedraagt tot 10 dagen en de oplaadtijd is ongeveer 2 uur. Omdat de koptelefoon onder allerlei weersomstandigheden inzetbaar moet kunnen zijn, moet hij voldoen aan een bepaalde beschermingsfactor. Die wordt aangegeven als een IP-waarde. IP staat voor Ingress Protection en geeft de bestendigheid tegen water en stof aan met een nummer. IP54 staat daarbij voor spatwaterdicht en stofdicht. De set beschikt over een slaapstand om de standby-tijd te vergroten. Het bereik van deze set gaat tot 30 meter, afhankelijk van het apparaat waarmee het gebruikt wordt.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - Steel (Productcode: 14725316414.7303)
 Soort
In ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Audiokanalen
1
 Kleur
Geel, Zwart
 Bereik
30 m
 Bluetooth Versie
4.1
 Luistertijd
6 h
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon, Met USB aansluiting
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Office
 Type
Steel
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links