Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra Halo Smart Red kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
   

Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - Halo Smart Red

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Draadloze koptelefoon Jabra Halo Smart Red

De draadloze koptelefoon Jabra Halo Smart Red is een sporter uitvoering. Voor wat betreft de hoofdtelefoon betekent dit, dat die prettig op de oren moet zitten en niet mag kunnen afvallen tijdens het bewegen. Belangrijk bij het sporten is ook het draagcomfort. Hiervoor dient de beugel, meer specifieke de nekbeugel. Doordat die in de nek rust, zelfs aan de vorm van de nek kan worden aangepast, en van achter over de oren doorloopt (tegengesteld aan een bril), blijft de hoofdtelefoon goed vastzitten tijdens het bewegen. De oordopjes maken het comfortabel dragen van de headset compleet, doordat de oorgel zich enigszins laat vormen. Daardoor zitten de oordopjes goed en sluiten het oor doeltreffend af voor omgevingsgeluid. Daarnaast is voor buitengebruik belangrijk dat de koptelefoon weersbestendig is. Enerzijds is de hoofdtelefoon in een ruim temperatuurbereik van -10 tot 55 graden Celsius bruikbaar en anderzijds IP54 gecertificeerd. IP staat voor Ingress Protection en het volgnummer geeft de mate van bescherming weer. IP54 staat voor spatwaterdicht en stofvrij.

Handige features en tijden

De draadloze koptelefoon Jabra Halo Smart Red heeft enkele features die op de sporter zijn afgestemd. De oordopjes zijn magnetisch en kunnen tegen de beugel worden aangeplakt. In de beugel zit een trilmelder ingebouwd om aan te geven dat er een binnenkomend gesprek is. Ook zit er een anti-windruis protectie in verwerkt, zodat er niet meer in de microfoon wordt geblazen. Niet alleen kan de hoofdtelefoon tegen jou praten door het spreken van aankondigingen, maar ook zelf kun je de headset commando’s geven met gebruik van Siri, Google Now of Cortana op je smart phone. Wat betreft de tijden: de oplaadduur bedraagt 2 uur, gesprekstijd is tot 17 uur, de muziek-afspeeltijd bedraagt 15 uur en de standby-tijd is 22 dagen. Kortom: een sportieve headset voor de auditief ingestelde sporter.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - Halo Smart Red (Productcode: 14679103030.7303)
 Frequentie
20 - 20000 Hz
 Soort
In ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Stereo
 Audiokanalen
2.0
 Kleur
Rood, Zwart
 Bereik
10 m
 Bluetooth Versie
4.0
 Luistertijd
17 h
 Impedantie
8 Ω
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon, Noise cancelling, Volumeregeling, Waterbestendig
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Toepassing
Sport
 Type
Halo Smart Red
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links