Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /u/ddc.rpip.nl/www/x/incs/class_home_page.php on line 5990
Jabra BT2045 kopen | DutchDo | Draadlozekoptelefoon.nl

 
 
   

Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - BT2045

€ 19,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 97
3-5 wd
Payment methods

Draadloze koptelefoon Jabra BT2045

Een smartphone of tablet komt nog beter tot zijn recht als je handige accessoires ervoor gebruikt. Daartoe behoort bij uitstek natuurlijk een headset. Telefoneren in een rumoerige omgeving is een lastige kwestie, maar met een goede headset is dat anders. Hoe kies je een headset? Jabra zelf geeft het advies om eerst te kijken wat je met de headphone wil en je niet blind te staren op alle extra features waarvan je wellicht slechts een fractie gebruikt. Los daarvan is zeker bij koptelefoons nog een ander aandachtspunt van belang: het design. Voor velen is design niet meer dan hoe het apparaat eruit ziet. Echter het heeft ook te maken met de vorm en dan komt ergonomie om de hoek kijken. Een headphone moet namelijk plezierig zitten, zeker als je het veelvuldig gebruikt.

Draadloze technologie

Van belang is ook of de headset zich kort bij het apparaat bevindt waarmee het communiceert of er verder vanaf is. In het eerste geval is Bluetooth de uitkomst. Bluetooth heeft slechts een beperkt bereik wanneer het wordt gebruikt bij mobiele telefoons. Dat komt omdat smartphones een beperkt vermogen hebben volgens Class 2, vermogensklasse 2, daarom is die afstand in dat segment beperkt tot 10 meter. Voor computers, die Class 1 zijn, geldt een bereik van 100 meter voor Bluetooth en voor muizen, keyboards e.d. geldt Class 3 oftewel slechts een afstand van 1 meter. Als je kiest voor de draadloze koptelefoon Jabra BT2045 dan heb je deze voortdurend in de buurt van het apparaat, dus je smartphone of tablet. Maar hij is ook te gebruiken met een pc of Mac mits die een Bluetoothverbinding hebben, anders kan een Bluetooth USB-stick uitkomst bieden. Verder nog geschikt voor Android, iOS, Linux, PlayStation 3/4/Vita, Xbox 360/One/One S.

Wanneer deze hoofdtelefoon kiezen?

Wie enerzijds geen grote schelpen op zijn oren wil hebben maar anderzijds ook geen oordopjes, heeft met de draadloze koptelefoon Jabra BT2045 een schitterend alternatief. Het is wel zo dat deze hoofdtelefoon geoptimaliseerd is voor spraak. De gespreksduur kan maximaal 9,5 uur bedragen en de stand-by tijd, als de headset qua communicatie inactief is, maximaal 10 dagen. De laadtijd bedraagt de eerste keer 2 uur en daarna 1 uur. De accu mag je regelmatig opladen, aanbevolen wordt overigens minimaal 1 keer per maand. De headset is een absoluut lichtgewicht en weegt slechts 10 gram.

Specificaties
Meer over Draadloze koptelefoon - In ear - Jabra - BT2045 (Productcode: 11907833620.7303)
 Soort
In ear
 Draadloze Verbinding
Bluetooth
 Geluid
Mono
 Audiokanalen
1
 Kleur
Zwart
 Gevoeligheid
14 dB
 Impedantie
8 Ω
 Merk
Jabra
 Eigenschappen
Met microfoon, Met USB aansluiting
 Platform
Android, iOS, Linux, Mac, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S
 Type
BT2045
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links