Trust koptelefoons

Trust is een gerenommeerd bedrijf als het gaat om computeraccessoires. Het Nederlandse bedrijf is in 1983 opgericht, maar verkoopt al jaren wereldwijd computer gerelateerde producten, zoals onder meer onze headsets. Ze produceren koptelefoons voor kids en volwassen, maar ook specifieke voor deejays. Ook al is comfort nogal subjectief, toch kun je stellen de firma erin geslaagd is oorkussens te produceren waarmee comfort voor een grote groep toch als vanzelfsprekend mag worden ervaren. Een Trust headset onderscheidt zich door het technisch hoogstaande ontwerp en een goede geluidskwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestel voor tien uur`s avonds, dan krijg je hem de volgende dag al thuis geleverd.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Trust koptelefoon?

Bij het kopen zijn er enkele punten waar je op kunt letten. Het gaat hier dan onder meer om het soort. Je kunt er drie onderscheiden. De eerste is de in ear uitvoering. Dit zijn eigenlijk draadloze oordopjes die je in één of twee oren kunt dragen. Bij gebruik in twee oren zijn de twee oordoppen vaak verbonden met een flexibel snoer of een beugel die achter de nek langs loopt. Het tweede type is de on ear uitvoering. Deze draag je, zoals de naam zegt, op je oren. Afhankelijk van het model filtert de on ear ook het omgevingsgeluid enigszins weg. De derde en laatste is de over ear. Deze gaat over de oren heen en filtert het geluid van buiten grotendeels weg. Dit is traditioneel het meest verkochte model. Hij zit comfortabel en levert een goede kwaliteit geluid af. Ook is het belangrijk dat hij te gebruiken is met het door jou gewenste apparaat. Daarnaast speelt de kwaliteit van het geluid eveneens een belangrijke rol.

Voor welk apparaat?

Bij een draadloze uitvoering hoort vanzelfsprekend ook een apparaat waarmee je het wilt verbinden. Niet ieder apparaat is echter te verbinden met iedere soort headset. Vrijwel alle onze modellen zijn te verbinden met de PC. Ook verbindingen met Android toestellen en Iphones zijn meestal geen probleem. Dit gebeurt standaard met Bluetooth, een draadloze verbinding op redelijk korte afstand. Dat is een algemeen gebruikelijk standaard in de computer- en thuismediawereld. Heel anders wordt het als je een koptelefoon wilt verbinden met spelcomputers, zoals de Xbox of de Playstation. Dit kan alleen met de meer specifieke gaming headsets.

Vragen en advies

Kies de Trust koptelefoon die je nodig hebt en geniet van jouw favoriete muziek! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links