Sony koptelefoons

Wie een hoofdtelefoon zoekt wil graag fatsoenlijk geluid hebben. Tot zover niks nieuws. Echter, kwaliteit kost nog steeds geld. Voor een dubbeltje op de eerste rij is er helaas nog steeds niet bij. Ondanks de productie in lage lonenlanden. Low budget microfoons missen noodzakelijkerwijs deze geluidskwaliteit. Sony daarentegen is een gerenommeerd merk dat vasthoudt aan een lange traditie van kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoons in de middenklasse. Het in 1946 opgerichte Japanse bedrijf kan bogen op veel ervaring en dat is letterlijk terug te horen.

Waarom een Sony koptelefoon?

Dit merk headset staat garant voor een hoge kwaliteit. Elke headset van dit merk is ontwikkeld met een passie voor technologie en oog voor innovatie. Dat betekent dat je niet alleen van de meest moderne eigenschappen profiteert, maar ook van een fantastisch niveau van comfort. De headset kun je bij wijze van spreken uren achtereen op je hoofd hebben zonder dat je er ook maar enige hinder van ondervindt. Dat is zeker ideaal als je bijvoorbeeld in alle rust als binge watcher alle afleveringen van een serie achter elkaar wilt kijken. Een Sony is een prima keuze als je kwaliteit voorop stelt en de voorkeur geeft aan optimaal comfort.


Sony koptelefoon on ear dragen

Een on ear is een model dat uitgevoerd is met een beugel die de oorschelpen met elkaar verbindt. Het Japanse merk brengt overigens ook andere uitvoeringen op de markt, maar de on ear uitvoering is erg populair. De oorschelpen drukken lichtjes tegen de oren. Ze omsluiten de oren niet en daardoor kun je altijd nog wel wat meekrijgen van de omgevingsgeluiden als je de hoofdtelefoon van dit merk draagt. Dat is in bepaalde situaties wel zo veilig, zoals in het verkeer. Overigens is het wel afhankelijk van de hoogte van het volume hoeveel er nog binnenkomt vanuit de omgeving. Deze uitvoering biedt een goede afscherming van omgevingsgeluiden.


Unieke kenmerken

Elke headset van een bepaald model beschikt weer over eigen unieke kenmerken. Bij een draadloze uitvoering is het bijvoorbeeld prettig om vooraf te weten wat de luistertijd is. De luistertijd is de periode waarbinnen je onafgebroken audio kunt beluisteren met behulp van de accu. Dit bepaalt dus hoelang je naar muziek kunt luisteren of films kunt kijken zonder actie te ondernemen. Daarnaast is het bereik steeds ook een uniek kenmerk van een headset. Het bereik houdt in dat op welke afstand van de muziekspeler je naar muziek kunt luisteren. Dat is vooral binnen belangrijk, omdat je buiten normaliter de speler bij je hebt. Bijvoorbeeld met een bereik van 10 meter heb je al veel meer bewegingsruimte. Dan kun je ook nog eens lekker uit je dak gaan en de hele kamer ronddansen op je favoriete muziek zonder dat het geluid wegvalt.


Vragen en advies

Kies de Sony koptelefoon die je nodig hebt en ga geniet van jouw gekozen audio! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links