Plantronics koptelefoons

Plantronics is één van de grotere elektronicafabrikanten uit Amerika. Het bedrijf bestaat al sinds 1961 en is een grote speler als het gaat om hoofdtelefoons. Plantronics modellen zijn kwalitatief van een hoge standaard en gaan jarenlang mee. De firma maakt ze voor een grote doelgroep. Dit varieert van modellen met één oortje voor telefoongesprekken, tot grote gaming modellen die je volledig afsluiten van de buitenwereld. Kies hier je Plantronics model.

Verschillende soorten Plantronics koptelefoons

Voor de koop is het belangrijk te weten welk type voor jou het meest geschikt is. Er zijn namelijk verschillende soorten, die ieder hun eigen doel hebben. Zo gebruik je een draadloze headset met één oortje vaak om mee te bellen. Een in ear uitvoering met twee oortjes is onder meer ideaal om tijdens het sporten muziek mee te luisteren. En een over ear uitvoering is weer heel fijn om muziek mee te luisteren of om te gebruiken tijdens het gamen. Het is dus belangrijk dat je weet welk type je het beste kunt kopen voor jouw doel.

Draadloze Plantronics koptelefoon

Een draadloze in ear geeft je veel vrijheid. Hij is licht, ergonomisch en is onder meer ideaal voor als je buiten gaat wandelen of sporten en tegelijkertijd muziek wilt luisteren. In tegenstelling tot een uitvoering met draad zijn bij een draadloze in ear de twee oortjes met elkaar verbonden. Dit verbindingsstukje draag je achter je hoofd. De reden hiervoor is simpel, op deze manier hoeft er maar één ontvanger op de headset te zitten, in plaats van twee. Naast het sporten is hij ook ideaal om handsfree mee te bellen. Je kunt een koptelefoon makkelijk verbinden met je smartphone via de Bluetooth verbinding. Sommige exemplaren zijn voorzien van een ingebouwde microfoon, prima voor multi-gamen of telefoneren.

Over ear, Surround en Noise reduction

Een over ear is zonder meer de beste keuze als je je jezelf af wilt zonderen van de buitenwereld. Hij heeft twee grote schelpen die letterlijk over je oren heenvallen. Dit zit over het algemeen comfortabeler dan oordopjes. Koop je een koptelefoon om muziek mee te luisteren, dan zijn er enkele bijzonderheden. Het eerste is het verschil tussen stereo en surround. Stereo is dat het geluid dat je in beide oorschelpen hoort kan variëren. Bijvoorbeeld dat je links de gitaar hoort en rechts de toetsen. Surround is dat je het geluid van alle kanten hoort. Bij een headset kan dit eigenlijk niet, maar sommige modellen kunnen het wel benaderen. Verder kun je ook kiezen voor een uitvoering met noise reduction. Hiermee kun je het geluid van buiten vrijwel volledig buitensluiten, waardoor je ook in een lawaaierige omgeving ideaal van je muziek kunt genieten.

Gaming koptelefoon

Een Plantronics gaming headset is precies wat je nodig hebt om optimaal te kunnen gamen. Een gaming headset is in wezen niet zo heel verschillend van een normale over ear, maar heeft wel een aantal aanvullende specifieke eigenschappen. Zo is het ten eerste belangrijk dat je hem makkelijk kunt verbinden met de computer en met diverse spelcomputers, zoals de Xbox of de Playstation. Veel games spelen zich tegenwoordig online af, waardoor het steeds belangrijker wordt dat je tijdens het spelen makkelijk met andere gamers kunt communiceren. Een gaming headset heeft daarom ook een ingebouwde microfoon. Alle deze modellen beschikken over noise reduction, zodat de gamer zich optimaal kan concentreren zonder afgeleid te worden. Een laatste belangrijke punt is de accuduur. Die moet zeker niet te kort zijn. Fanatieke gamers gaan soms uren achter elkaar door. De gemiddelde accuduur bij een normale draadloze headset is ongeveer zes uur. Bij een gaming model is dit al snel tien uur.

Vragen en advies

Kies de Plantronics koptelefoon die je nodig hebt en geniet van jouw favoriete muziek! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links