Corsair koptelefoons

Niet iedereen in de omgeving wil meegenieten van keiharde muziek of gestoord worden door de spelgeluiden die uit de game voortkomen. Het is de bron van veel ergernis. Het dragen van een Corsair koptelefoon is daarvoor een perfecte oplossing. Op het moment dat je een Corsair koptelefoon op je hoofd zet, hoor je uitsluitend dat wat je wil horen. Je omgeving blijft verschoond van alle ongewenste geluiden. Zo is iedereen tevreden en jij waarschijnlijk nog het meest.

Corsair koptelefoon: ideaal voor gamers

Een Corsair koptelefoon is ideaal voor gamers die helemaal in het spel willen opgaan en daarbij niet gehinderd willen worden door omgevingsgeluiden. Het merk is bij sommigen nog niet zo heel bekend, maar deze fabrikant ontwikkelt de Corsair koptelefoon speciaal voor gaming. Dat het dit merk menens is, blijkt ook wel uit het feit dat ze een eigen Corsair gaming team hebben. Bij de ontwikkeling van een Corsair koptelefoon voor gamers wordt specifiek met een aantal belangrijke aspecten in dat kader rekening gehouden. Dat zorgt ervoor dat een Consair gaming headset aan alle volgens gamers gewenste eigenschappen ook daadwerkelijk voldoet. Zo wordt er rekening gehouden met geluiden die uit de omgeving komen. Gamers vinden het niet prettig in het spel gestoord te worden omdat er steeds geluiden uit de omgeving doordringen. Of dat ineens de accutijd voorbij is als het gaat om dragen van een draadloze Corsair koptelefoon. Er zijn echter nog andere kenmerken, zoals draagcomfort, gewicht, kleur etc.

Kenmerken Corsair koptelefoon

Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in de specifieke kenmerken van een Corsair koptelefoon zodat je de juiste keuze maakt. De luistertijd is bijvoorbeeld extra lang bij een Corsair koptelefoon. Daar waar bij andere hoofdtelefoons misschien een luistertijd van 6 uur of van 8 uur geldt, is dat voor de Corsair koptelefoons een luistertijd van 16 uur. Dat is nogal een verschil en zeker belangrijk voor een gamer die graag vele uren achter elkaar het spel speelt. Het bedrijf heeft zelfs speciale stoelen ontwikkelt voor gamers, om er echt alles uit te kunnen halen qua comfort en gemak. Een ander kenmerk dat van belang is voor gamers is dat de gaming headset uitgerust is met een microfoon. Dat maakt het extra gemakkelijk om met medespelers van de game te communiceren. Met het weren van omgevingsgeluiden, de lange luistertijd en de optie om te communiceren zit het al behoorlijk goed met de gamegeschiktheid. Maar voor de doorgewinterde gamer is er nog meer waar op gelet moet worden.

Over ear hoofdtelefoon

Het weren van de omgevingsgeluiden is niet mogelijk met alle soorten headsets. Dat is wel het geval met de over ear Corsair koptelefoon. Het design en de vormgeving van de Corsair koptelefoon bepaalt of en in welke mate er geluiden uit de omgeving binnenkomen. Bij een Corsair koptelefoon in de uitvoering van een over ear exemplaar hoor je geen geluid uit de omgeving. Extra prettig voor de omgeving is natuurlijk dat deze niet het geluid van je game horen of van de muziek, want het is ook gewoon mogelijk om een Corsair koptelefoon te dragen als je naar muziek wilt luisteren. Dat jij vrijwel niets hoort, komt doordat de oorschelp gedragen wordt op en rond het oor. Deze wijze van dragen heeft bovendien nog een ander voordeel. Je ervaart namelijk meer comfort met een Corsair koptelefoon dan wanneer je een oortelefoon draagt in je oor of dat je een on ear exemplaar op je hoofd hebt. Het verschil met on ear en over ear is dat in het eerstgenoemde geval de oorschelp als het ware op je gehooringang rust. Overigens is er wel een overeenkomst en dat is dat beide modellen door middel van een beugel met elkaar verbonden zijn. Bij Corsair wordt ook hier gelet op optimaal draagcomfort en licht gewicht.

Corsair koptelefoon kopen

Een Corsair koptelefoon kopen bij Draadlozekoptelefoon.nl stelt je in staat om met nog een aantal andere eigenschappen rekening te houden. De fabrikant staat er bijvoorbeeld om bekend dat de headsets vrijwel altijd in zwart uitgebracht worden. Je hebt dan ook de mogelijkheid om je voorkeur te laten vallen op een Corsair koptelefoon die in het zwart is uitgevoerd. Het aanbod is wat dat betreft wel groter, zodat je ook voor een andere optie kunt kiezen, zoals voor een uitvoering van een Corsair koptelefoon in wit. Verder bieden wij je altijd een hulpmenu waar je gebruik van kunt maken om tot een keuze te komen. Er is een filter beschikbaar waarmee je bepaalde voorkeuren selecteert en andere eigenschappen bijvoorbeeld uitschakelt. De draadloze Corsair koptelefoon die op basis van de gemaakte selectie wordt getoond, is dan het voor ideale exemplaar. Indien er op basis van je selectie meerdere resultaten getoond worden, heb je weer de mogelijkheid om dat aanbod op basis van verdere eigenschappen met elkaar te vergelijken. Corsair ontwikkelt met regelmaat nieuwe modellen en verbetert oudere types indien dat nodig mocht blijken. Het bedrijf heeft een eigen forum op de website waar alles over gamen met Cordair spullen te lezen valt. Hier kun je je keuze verifiëren en mocht je er niet uitkomen, kun je onze eigen specialisten benaderen.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze Corsair koptelefoon of Corsair gaming headset? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links