Corsair koptelefoons

Corsair is een Amerikaans bedrijf dat sinds 1994 producten levert voor de computerwereld. Sinds 2014 is daar een op de game markt gespecialiseerde tak bijgekomen. De firma levert dan ook alleen producten voor het spelen van games en heeft er toch al een aardige reputatie mee opgebouwd. Het zijn kwalitatief goede hooftelefoons die rekening houden met urenlang gamen. Dat vertaald zich bij deze draadloze gaming headsets in een lange gebruiksduur van de accu en een draagcomfort. Op die wijze is urenlang gamen zonder pijn en vermoeidheid door koptelefoons van dit merk gegarandeerd.

Corsair koptelefoon: ideaal voor gamers

Een Corsair uitvoering is ideaal voor spelers die helemaal in het spel willen opgaan en daarbij niet gehinderd willen worden door omgevingsgeluiden. Deze fabrikant ontwikkelt haar producten speciaal voor gaming markt. Dat het dit merk menens is, blijkt ook wel uit het feit dat ze een eigen team hebben. Bij de ontwikkeling wordt specifiek met een aantal belangrijke aspecten in dat kader rekening gehouden. Dat zorgt ervoor dat een product van dit Amerikaanse bedrijf aan alle, volgens spelers gewenste, eigenschappen ook daadwerkelijk voldoet. Zo wordt er rekening gehouden met geluiden die uit de omgeving komen. Gamers vinden het niet prettig in het spel gestoord te worden, omdat er steeds geluiden uit de omgeving doordringen. Of dat de accu opeens leeg is. Er zijn echter nog andere kenmerken, zoals draagcomfort, gewicht, kleur etc.

Kenmerken

Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in de specifieke kenmerken van de headset van dit merk zodat je de juiste keuze maakt. De luistertijd is bijvoorbeeld extra lang. Daar waar bij conventionele types misschien een luistertijd van 6 uur of van 8 uur geldt, is dat voor de gaming modellen een luistertijd van 16 uur. Dat is nogal een verschil en zeker belangrijk voor een gamer die graag vele uren achter elkaar het spel speelt. Het bedrijf heeft zelfs speciale stoelen ontwikkelt voor gamers, om er echt alles uit te kunnen halen qua comfort en gemak. Een ander kenmerk dat van belang is voor spelers is dat de headset uitgerust is met een microfoon. Dat maakt het extra gemakkelijk om met medespelers van de game te communiceren. Met het weren van omgevingsgeluiden, de lange luistertijd en de optie om te communiceren zit het al behoorlijk goed met de gamegeschiktheid.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze Corsair koptelefoon of gaming headset? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links