Conceptronic koptelefoons

Als je echt helemaal even in je eigen wereld wilt zijn, is het gebruik van een Conceptronic koptelefoon daar een ideale manier voor. Luisteren via een koptelefoon is immers anders dan wanneer je (bijvoorbeeld) gamegeluid hoort via luidsprekers in een open ruimte. Bovendien zijn er misschien mensen in je omgeving die geen last willen hebben van dat geluid. Of die niet jouw voorkeur delen inzake jouw favoriete muziek. Met het dragen van een Conceptronic koptelefoon ben je de omgeving in al deze situaties niet tot last. Er zijn - behalve het beperken van geluidsoverlast - nog veel meer redenen om een keuze voor een Conceptronic hoofdtelefoon te maken.

Waarom een Conceptronic hoofdtelefoon dragen?

Er zijn meerdere redenen waarom er wordt gekozen voor Conceptronic. Het dragen van een Conceptronic koptelefoon is in de eerste plaats al ideaal om te gamen en naar muziek te luisteren. Dat kan gewoon lekker thuis in je eigen omgeving, waarbij het volume omhoog kan zonder iemand lastig te vallen. Of onderweg als je bijvoorbeeld iedere dag naar je werk of naar je opleiding moet met het openbaar vervoer. Ook dan is het ideaal om een Conceptronic koptelefoon op te zetten en je even af te sluiten van de wereld om je heen. Kijk je vaak naar series of films als je lekker thuis aan het relaxen bent, maar woon je niet alleen? Ook dan biedt een Conceptronic koptelefoon uitkomst om helemaal in je favoriete serie of film op te gaan zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Of zonder dat je anderen stoort die misschien naar muziek willen luisteren of zelf naar een ander programma willen kijken. Met alle apparaten tegenwoordig in huis wordt er heel wat afgekeken op laptops, tablets en natuurlijk ook nog op de televisie. De Conceptronic koptelefoon komt ook dan goed van pas. Het is dus in meerdere situaties ideaal om gebruik te maken van een Conceptronic koptelefoon.

Conceptronic koptelefoon: ideaal tijdens gamen

Een Conceptronic koptelefoon is perfect om tijdens het gamen te dragen. Het grote voordeel is namelijk dat het omgevingsgeluid wordt afgesloten en je dus echt alleen de geluiden van het spel hoort. Dat zorgt ervoor dat je extra diep in het verhaal meegaat als je de Conceptronic koptelefoon draagt. Er wordt als het ware een extra dimensie gecreëerd op het moment dat je aan het gamen bent en de Conceptronic koptelefoon op je hoofd draagt. Bovendien wordt hierdoor extra concentratie mogelijk en dat is voor succesvol gamen zeker van belang. Iedere afleiding tijdens het gamen kan al verstrekkende gevolgen hebben of zelfs fataal zijn voor het spel. Daarom is het goed je helemaal af te sluiten voor de omgeving en dat doe je het beste met een Conceptronic koptelefoon. Elk geluid wordt zoveel mogelijk geweerd. Uiteraard zijn er ook hoofdtelefoons van andere merken die ongeveer hetzelfde doen, maar een Conceptronic koptelefoon is door zijn opbouw en afstemming perfect voor het gamen op je Xbox of Playstation. Gewoon luisteren naar muziek kan natuurlijk ook met deze hoofdtelefoon, of naar luisterboeken en alle andere audiomateriaal.

Over ear koptelefoon

Je hebt bij ons de keuze om een over ear Conceptronic koptelefoon aan te schaffen. Het over ear dragen van een Conceptronic koptelefoon is een unieke eigenschap om het omgevingsgeluid zoveel mogelijk uit te schakelen. Een Conceptronic koptelefoon die uitgevoerd is als een over ear model draag je helemaal over je oren. Bij een on ear is het zo dat de oorschelp op de gehooringang rust. Dat is bij het over je oren dragen niet zo, want daarmee wordt de oorschelp geheel omsloten. Dat is niet alleen ideaal om geluid uit de omgeving te weren, want het is ook nog eens bijzonder comfortabel om de Conceptronic koptelefoon helemaal over en rond je oor te dragen. De oorschelpen van de koptelefoon zijn met elkaar verbonden via een beugel. Er zijn geen draden aanwezig, want de Conceptronic koptelefoons in ons aanbod zijn allemaal draadloos uitgevoerd. Die zitten dus niet in de weg als je aan het gamen bent, naar muziek aan het luisteren bent of je favoriete serie kijkt. Mocht het buiten koud zijn, profiteer je van een extra voordeel. Je oren blijven namelijk lekker warm. Raar maar waar, sommige Conceptronic liefhebbers gebruiken hem vooral als oorwarmer.

Conceptronic koptelefoon kopen

Als je een bepaald design op het oog hebt, is er nog de keuze voor een kleur. Je kunt je daarbij laten leiden door je favoriete kleur of voor een neutrale uitvoering kiezen. Een neutrale uitvoering van een Conceptronic koptelefoon is bijvoorbeeld zwart. Zijn er nog meer wensen om rekening mee te houden? Dat hangt van je persoonlijke voorkeur af, zoals met betrekking tot de aanwezigheid van een FM-radio of als je eisen stelt aan de luistertijd. Bij het dragen van een draadloze Conceptronic koptelefoon is het zo dat de luistertijd op een gegeven moment voorbij is. Een lange luistertijd kan prettig zijn als je bijvoorbeeld zolang mogelijk door wilt gamen met geluid. Of als je vaak lange reizen maakt met de trein en niet zonder geluid van de draadloze Conceptronic koptelefoon wilt komen te zitten. Maak anders gebruik van de handige filters op deze website als je er qua keuze niet zo snel uitkomt en vergelijk de eigenschappen overzichtelijk op een rijtje, volledig op je gemak.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze Conceptronic koptelefoon? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links