Boompods koptelefoons

Het Britse bedrijf Boompods is een nog jong bedrijf dat in 2012 werd opgericht. Het is volledig gespecialiseerd in hoofdtelefoons en speakers. Het bedrijf is vooral bekend vanwege haar schijfvormige waterbestendige speakers. Ook op het gebied van hoofdtelefoons heeft ze interessante producten te bieden. De modellen zijn draadloos uitgevoerd en maken verbinding via bluetooth. Dat betekent dat je geen hinder van draden hebt die je onder je jas of trui moet stoppen. Niets is zo vervelend als in de knoop geraakte kabeltjes. Een dergelijke headset staat dan ook garant voor muziek luisteren, wanneer je maar wilt en waar je maar wilt. Er zijn echter nog veel meer voordelen, waar je van profiteert bij het dragen van een draadloze uitvoering.

Kiezen voor een Boompods koptelefoon

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een Boompods. In de eerste plaats is de geluidskwaliteit natuurlijk van belang. Uiteraard staat ook bij dit merk de kwaliteit van het geluid voorop. Dit zul je ook merken op het moment dat je muziek luistert. Een ander voordeel is dat je bij hun modellen met andere bluetooth devices kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld je smartphone, welke je meestal bij je hebt, ermee verbinden zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten. De bluetoothversie is 4.0. Deze bluetoothversie staat ook wel bekend als de energiebesparende versie. Zo kun je nog langer van jouw muziek genieten. Een koptelefoon hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken voor muziek te luisteren. Je kunt hem ook gebruiken in jouw woning, bijvoorbeeld als je televisie gaat kijken. Tablets en laptops zijn bijvoorbeeld ook apparaten waarmee je hem draadloos kunt verbinden.


On ear hoofdtelefoon

Een on ear uitvoering van dit merk is beschikbaar in ons assortiment. Het voordeel van een dergelijke uitvoering is dat er sprake is van twee oorschelpen die als het ware op je oren rusten. Dat komt de geluidskwaliteit en het draagcomfort zeker ten goede. De twee oorschelpen zijn via een beugel met elkaar verbonden. De beugel komt op het hoofd te zitten en de oorschelpen drukken als het ware tegen de gehooringang aan. Hiermee worden niet alle omgevingsgeluiden uitgesloten, maar dat is in bepaalde situaties ook beter. Bijvoorbeeld als je deel uitmaakt van het verkeer met een koptelefoon op je hoofd. Een Boompods model is door het lichte gewicht aangenaam om te dragen. Het comfort dat geboden wordt met het dragen van een on ear is dan ook groot. Dat de snoeren ook nog ontbreken, zorgt ervoor dat je een optimale bewegingsvrijheid behoudt.


Draadloze Boompods koptelefoon kopen

Bij het kopen van een Boompods let je natuurlijk op een aantal punten om tot de beste keuze te komen. Er zijn in ons aanbod meerdere uitvoeringen beschikbaar. Dat betekent dat je een vergelijking kunt maken en daarbij kunt letten op de specifieke eigenschappen. Het menselijk gehoor gaat van 20Hz (lage tonen) tot 20.000Hz (hoge tonen). Leuk om te weten, en het wordt vaker ook benoemd in specificaties, maar niet erg relevant. Als je kijkt naar de gevoeligheid, uitgedrukt in decibels, dan kun je zien hoeveel geluid hij kan produceren. Hoe hoger de gevoeligheid, hoe meer geluid. Het bereik van is wellicht wel van belang. Het hangt er natuurlijk van af hoe flexibel je wilt kunnen rondlopen. Als je hem op de televisie hebt aangesloten, vind je bereik wellicht interessant. Sluit je hem daarentegen aan op jouw smartphone (die je altijd bij je hebt), dan is het bereik weer niet zo belangrijk.


Diverse uitvoeringen

De Boompods zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ook in het ontwerp kun je kijken wat je handig vind. Of je kijkt alleen naar wat je mooi vindt. Zo heb je de keuze uit diverse kleuren en designs rondom de bij ons verkrijgbare modellen van dit merk. Je kunt kiezen voor een inklapbare versie. Gemakkelijk op te bergen, maar bij gebruik even groot als menig andere hoofdtelefoon. Als je hem hebt aangesloten op een smartphone en je wordt gebeld tijdens het muziek luisteren, is het wel handig als je het gesprek kunt aannemen. Kies dan voor een model met microfoon. Qua aansluitvorm zijn er twee uitvoeringsvormen: 3.5 mm jack en USB-aansluiting.


Vragen en advies

Kies de Boompods koptelefoon die je nodig hebt en geniet van jouw favoriete muziek! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links