Blauwe koptelefoons

Na een drukke dag is het heerlijk om naar je favoriete muziek te luisteren. Veel mensen die een hoofdtelefoon kopen, letten daarbij eerst op het ontwerp. Tegenwoordig zijn ze dan ook in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo vind je in onze webshop vanzelfsprekend ook een blauwe koptelefoon. Zo hebben we hiervan diverse gaming headsets met de meest vernuftige technieken, speciaal ontwikkeld om de gamebeleving te optimaliseren. Kreten als Super Man Hearing, Dynamic Chat Boost, Mic Monitoring en Adaptive Mix Performance flitsen voorbij. Ze worden bij de betreffende modellen haarfijn uitgelegd.

Blauwe koptelefoon met goed gewicht zorgt voor comfort

Je kiest voor een origineel en stijlvol ontwerp. Met het kiezen van een bepaalde kleur ben je er natuurlijk nog lang niet. Zo is het minstens zo belangrijk dat de headset comfortabel op je hoofd zit. Het is namelijk niet de bedoeling dat je na een paar uur pijnlijke oren hebt, omdat de oorschelpen te zwaar drukken. Wat betreft gewicht is dit on-ear model hier zonder meer een goede keuze. Hij wordt geplaatst op je oren en is licht en comfortabel. Daardoor kun je hem tevens gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Een over ear uitvoering is iets zwaarder, maar kapselt je oren in. Daardoor kun je toch urenlang luisteren naar muziek zonder last te hebben van je oren. Het grote voordeel echter ten opzichte van het eerder besproken type is, dat hij minder omgevingsgeluid doorlaat. Dus voor gamers is deze meer geschikt.

Afscherming tegen omgevingsgeluid

Een zeer belangrijk aandachtspunt naast het gewicht is de afscherming tegen omgevingsgeluid. Een on ear model laat meer omgevingsgeluiden door dan een over ear variant. Dit komt door het feit dat de oorschelpen van de blauwe koptelefoon op je oren worden geplaatst in plaats van erover heen. Wel worden bepaalde geluiden uit de omgeving bij het laatste type nog steeds doorgelaten. Het voordeel hiervan is dat je dit type hier veilig in het verkeer kunt dragen. Zo hoor je op de fiets nog steeds naderende auto’s en andere weggebruikers. Wil je je graag quasi compleet afsluiten van de omgeving? Kies dan voor een over ear headset die grotendeels omgevingsgeluiden weg filtert. Het grote voordeel van dit model is dat je het volume van de muziek niet al te hoog hoeft te zetten. Daardoor loop je minder kans op gehoorbeschadiging.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze blauwe koptelefoon? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links