Draadloze koptelefoons met noise cancelling

Helemaal opgaan in je muziek en de wereld om je heen vergeten? Dan wil je niet gestoord worden door hinderlijke geluiden uit je omgeving. Voor dit soort situaties is er een oplossing beschikbaar in de vorm van een draadloze koptelefoon met noise cancelling. De kracht hiervan is erin gelegen dat je vrijwel niets anders hoort dan wat jij horen wilt: muziek, spraak, action (games).

Voordelen draadloze koptelefoon met noise cancelling

Je profiteert van meerdere voordelen als je de keuze maakt voor een dit type. Zo heb je veel meer bewegingsvrijheid, er zijn namelijk geen draden of snoeren die jou binden aan een plek. Naast het ontbreken van draden en snoeren biedt deze tevens het voordeel van het weren van omgevingsgeluiden. Er dringt vrijwel niets van het geluid in de omgeving met dit type. Het omgevingsgeluid wordt namelijk buitengesloten op een actieve manier door middel van anti-geluid, dat tegengesteld is aan het omgevingsgeluid. Voor de combinatie bewegingsvrijheid en vrijwel ongestoord luistergenot, is de keuze voor een draadloze koptelefoon met noise cancelling voor de hand liggend.

Welke opties zijn er?

Er zijn meerdere opties beschikbaar om een keuze te maken voor een draadloze koptelefoon met noise cancelling. Het is belangrijk om bij het maken van je keuze rekening te houden met het gebruiksdoel. Een simpele headset met kleine oortjes is bijvoorbeeld wel handig als je naar muziek luistert tijdens het sporten, maar vaak weer niet toereikend als je volop aan het gamen bent. Dan wil je echt van het optimale comfort profiteren en vaak ook nog met je medespelers van de game communiceren. Het maakt dus veel uit waarvoor je het hier besproken model voor het spelen van games gaat gebruiken, om zo daarop je keuze te baseren. Bijvoorbeeld een headset in de vorm van een in ear uitvoering of een on ear model.

Over ear model

Deze is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar het meest populair is toch wel het over ear model. Dat komt doordat deze uitvoering het meest comfortabel is en van zichzelf door de vormgeving al geluiden uit de omgeving weert. De over ear exemplaren zijn zo uitgevoerd dat deze het hele oor omsluiten en boven en rond het oor rusten. Zet maar eens een dergelijk model op en je bent je gehoormatig direct minder bewust van je omgeving. Dit type is het meest populair onder bijvoorbeeld gamers, juist vanwege het ontbreken van storende omgevingsgeluiden en vooral ook het vanwege het draagcomfort voor pijnloos urenlang ononderbroken spelen. Maar ook in huiselijke omgeving vindt hij veel toepassing.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten, wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze koptelefoon met noise cancelling of wil je iets meer weten over een andere specifieke functie? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links