Draadloze koptelefoons met microfoon

Je hebt momenten waarin je vooral afgeschermd wilt luisteren naar je eigen muziek, wilt gamen of rustig kijken naar je favoriete series. Daarnaast zijn er situaties waarin je tijdens het luisteren ook de gelegenheid wilt hebben om - indien nodig - te kunnen communiceren met de buitenwereld. Bijvoorbeeld als je muziek luistert en er komt een telefoontje binnen. Of als je aan het gamen bent en met je medespelers wilt communiceren. In al deze gevallen is het gebruikmaken van een draadloze koptelefoon met microfoon een ideale keuze. Dat geldt ook voor beroepsmatig gebruik, denk aan teleworking van thuis uit, als je achter de computer werkt en telefoontjes moet aannemen of zelf moet bellen.

Voordelen draadloze koptelefoon met microfoon

Er zijn meerdere voordelen te benoemen van een dergelijke headset. In de eerste plaats heb je op geen enkele manier last van kabels. Op de tweede plaats kun je hem ook dragen als je aan het bewegen bent en hebt daarin de vrijheid om verder van de geluidsoverbrenger te staan dan wanneer je gebonden bent aan kabels. Dat zijn al twee voordelen van deze headset. De extra functionaliteit van de microfoon maakt het mogelijk dat jij je handen voor andere zaken kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om het toetsenbord te bedienen of de gameconsole. Je hebt dus in vele opzichten profijt van een dergelijke headset. Het nadeel van de batterijen, al dan niet laadbare, weegt niet op tegen het enorme voordeel van bewegingsvrijheid. Degene die een dergelijke hoofdtelefoon heeft kan dit alleen maar beamen.

Diverse uitvoeringen

Bij de variatie in uitvoeringen kan een onderscheid gemaakt worden tussen over ear, on ear en in ear hoofdtelefoons. Gamers geven vaak de voorkeur aan de eerstgenoemde uitvoering. Dat komt doordat deze exemplaren omgevingsgeluiden uitsluiten en dat is wel zo prettig als je helemaal opgaat in je game en niet gehinderd wilt worden door andere geluiden in de omgeving. Daarnaast zijn deze hooftelefoons comfortabel voor urenlang achter elkaar gamen. Bovendien zit bij een draadloze headset, de microfoon vast aan de oorschelp en is beweegbaar. Je kunt deze voor je mond plaatsen op momenten dat het nodig is en op andere momenten in een andere positie brengen. Voor sporters is een over ear headset weer minder praktisch. Als je sport is een in ear uitvoering weer meer voor de hand liggend. Dat biedt het meeste comfort en hierbij draag je geen grote oorschelpen over je oor, maar heb je kleine “dopjes” met minuscule speakers in je oor. Ze zijn zo uitgevoerd dat deze op je gehooringang “liggen”.

Vragen en advies

Heb je vragen over een van onze producten, wens je advies bij het kiezen van de juiste draadloze koptelefoon met microfoon of wil je iets meer weten over een specifieke draadloze koptelefoon? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,4
Uitstekend De door mij bestelde hoofdtelefoon kwam snel en goed verpakt binnen. Werkte in één keer. Geen problemen met de betaling. Gewoon goed. 9,2
Perfect "Goede adviezen, snelle levering en meedenkend super." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links